فروش ویژه پروفیل درجه دو، موجود در انبار تهران تلفن:02145306 

۱۷ آبان ۱۴۰۱ زینب نصیریان ۰
به اشتراک‌ گذاری

سوله چیست، معرفی انواع سوله و مزایا و معایب هر یک

۵/۵ - (۳ امتیاز)

سوله چیست؟ این سوال ممکن است برای بسیاری افرادی که به تازگی وارد صنعت شده‌اند، مطرح شود. در پاسخ به این سوال باید گفت که سوله‌ها یکی از مهم‌ترین سازه‌های صنعتی‌اند که برخلاف ساختار ساده‌ای‌ که دارند، کاربرد‌های بسیار مفید‌ی برای آن‌ها تعریف شده که به سادگی قابل جایگزینی با یک الگوی فضایی دیگر نیست.

۵ مزیت سوله صنعتی که باید بدانید در زیر فهرست شده‌اند:

  •  سهولت در انبارداری در محیط سوله
  •  هزینه پایین
  •  دارای تهویه مناسب
  •  تعمیر و نگهداری کم
  •  بسیار سازگار و انطباق پذیر.

البته این همه‌ی داستان نیست و سوله ها معایبی نیز دارند که در زیر به چندتایی از آن‌ها اشاره کرده‌ایم:

  •  نیاز به پیمانکار برای اجرا؛
  •  نیاز به مصالح با دوام؛
  •  عمر کوتاه‌تر نسبت به ساختمان بنایی.

آشنایی با سوله صنعتی و نحوه ساخت آن

سوله‌ها سازه‌های آشنایی به‌شمار می‌روند. در هر محله و یا شهرک صنعتی یا حتی در واحد‌های آموزشی مثل دانشگاه‌ها آن‌ها را دیده‌اید و یا در آن‌ها فعالیتی‌ را به شکل فردی و یا گروهی به انجام رسانده‌اید.

‌دلیل این امر پرکاربرد بودن سوله‌ها است؛ این سازه‌های سبک همیشه کاربری‌های متفاوتی داشته‌اند: گاهی آزمایشگاه بوده‌اند، گاهی استخر سرپوشیده، گاهی هم آشیانه‌ی پهپاد‌های آزمایشی شده‌اند. این امر به دلیل ویژگی‌های انکارناپذیر این سازه‌های چندکاره است.

سوله صنعتی به عنوان یک راه‌حل اقتصادی به عنوان پارکینگ ماشین آلات سنگین در کارخانه‌های بزرگ و متوسط و گاهی حتی در محیط‌های نظامی مورد استفاده قرار می‌گیرد. مصالح ساختمانی برای ساخت سوله‌ها در همه جای دنیا کم‌وبیش به یک اندازه در دسترس است. از نظر مهندسی ساخت تولید، احداثِ سوله‌ صنعتی یک عملیات اجرایی ساده‌ محسوب می‌شود.

سوله صنعتی

امکانات چنین فضاهایی شامل ویژگی‌های فراوانی مانند کناره‌های باز، پانل‌های شیب‌دار و کف‌پوش‌های بتنی است تا مطمئن باشیم که ماشین‌آلات و مصالح دپو شده‌ی شما نه تنها در برابر آب‌و‌هوا ایمن و محافظت می‌شوند، بلکه به حرفه‌ای‌ترین شکل ممکن هم انبارداری می‌گردند.

درواقع، سوله‌ها یکی از کارآمدترین سازه‌ها برای ادامه عملیات تولیدی شما به‌شمار می‌روند. آن‌ها ساختارهای کامل و محکمی محسوب‌ می‌شوند که می‌توانند در اشکال و اندازه‌های مختلف ساخته شوند. مونتاژ و جداسازی آن‌ها نیز چندان دشوار نیست. از این جنبه بسیاری از انواع سوله صنعتی قابلیت چندبار استفاده دارد.

یعنی می‌توانید از یک محل جمع‌آوری‌اش کنید و در محل دیگری از نو آن را مونتاژ کنید. در این رابطه، ساندویچ پنل سقفی یا دیواری دیگر تکنولوژی ساده‌کننده این ابنیه‌ی درجاساز به‌شمار می‌رود.

از سویی دیگر، سوله‌های یک کارخانه با ساختار قوی، کیفیت بالا و ویژگی‌های منحصر به فرد خود جزو امتیازات یک واحد صنعتی تلقی می‌شوند. از سقف‌های سنگین و بلند گرفته تا پریزهای برق فشارقوی، این سوله‌ها امکاناتی دارند که برای اطمینان از اینکه یک سفارش مشتری را از دست ندهید، به آن نیاز دارید.

سوله‌ها کسب‌وکار شما را بزرگ می‌کنند و نقش پشتیبانی و پدافندی از نوع غیرعامل در کار شما ایفا می‌کنند.
مراحل ساخت سوله بسیار ساده است و این سازه‌های ساده می‌توانند سرعت را برای احداث و راه‌اندازی واحد‌های صنعتی و یا شهرک‌های عمرانی سرعت ببخشند.

در این مطلب تلاش گردیده تا برخی از انواع رایج سوله‌های صنعتی به صاحبان مشاغل و صنعتگران معرفی گردد. با این همه، پیش از اینکه وارد بخش بعدی شویم، بد نیست این موضوع به شکلی اجمالی بیان شود که هزینه ساخت سوله چندان که به نظر می‌رسد گران تمام نمی‌شود؛ این خود یک مزیت بسیار مهم در این رابطه برآورد می‌گردد.

سوله های صنعتی در چه مواردی کاربرد دارند؟

به عنوان یک سازنده سوله صنعتی، ما متوجه می‌شویم که نحوه استفاده افراد از سوله با نگاهی به صنعت و نیازهای ذخیره‌سازی آن‌ها متفاوت است. هیچ سوله صنعتی مشابه نمونه دیگر نیست، در عین شباهت‌های ساختاری و عمده‌ای که با هم دارند. بنابراین، باید مد نظر داشته باشیم که هر فضایی نیاز به یک سوله صنعتی مختص و ویژه‌ دارد.

هزینه سوله سازی

در طول سال‌ها، ما با مشاغل مختلف برای توسعه سوله‌های فولادی صنعتی بادوام و کاربردی کار کرده‌ایم. آیرومارت می‌تواند این امر را به شما تضمین بدهد که در زمینه قیمت روز پروفیل صنعتی همواره به روز است، چیزی که برای ساخت یک سوله به آن نیاز وافری دارید.
آماری در رابطه با میزان ابعاد بازار سوله صنعتی وجود دارد که در نوع خود شگفت‌انگیز است:

انتظار می‌رود طی پنج سال منتهی به سال ۲۰۲۲، صنعت ساخت و ساز سوله‌های صنعتی سالانه ۳.۴ درصد کاهش یابد و به ۲۴.۴ میلیارد دلار برسد. این آمار را بانک مرکزی بریتانیا منتشر کرده است که خود گویای بزرگی اندازه بازار سوله‌سازی صنعتی در کشورهای توسعه یافته است. در این زمینه قیمت پروفیل ساختمانی به عنوان ماده اصلی برای چارچوب سوله اهمیت می‌یابد.

چون مصالح اصلی ساخت قطعات پیش‌ساخته سوله صنعتی در اکثر موارد پروفیل‌های فولادی یا موارد مشابه‌اند. بر این اساس، معمولاً سوله‌های ساخته شده از فولاد یا آلومینیوم گالوانیزه بین ۵۰۰ تا ۷۰۰۰ دلار قیمت دارند که با توجه به نوسانات قیمت ارز نمی‌شود معادل ریالی دقیقی برای آن در نظر گرفت.

فارغ از نکات بالا، در زیر کاربردهای اصلی سوله‌های صنعتی را با شما مرور می‌کنیم:

  •  سوله‌های کشاورزی: در مزرعه سوله‌های صنعتی برای ایمن‌سازی تجهیزات و ماشین‌آلات سنگین کشاورزی ایده‌آلند. سوله‌های مزرعه، بسته به نیاز شما می‌توانند کاملاً ایمن شده یا در فضای باز باشند و برای اهداف روستایی از جمله ذخیره‌سازی لوازم و تجهیزات مناسب باشند. حتی می‌توان از آن‌ها به عنوان سوله‌های پشم‌چینی یا برای نگهداری خوراک دام و دانِ مرغ استفاده کرد.
  •  آشیانه هواپیماهای کوچک: شما حتی می‌توانید سوله‌هایی بسازید که می‌توانند هواپیماهای سبک و پهپادها را در خود جای دهند.
  •  کارگاه‌ها یا کانکس‌های تولیدی: چه یک تعمیرگاه و یا مرکز خدمات خودرو باشد، کانکس‌های فولادی مناسب برای مقاصد کارگاهی و تولیدی است که می‌تواند شامل امکانات بارگیری و حتی فضای اداری باشد!
  •  سوله‌های تفریحی-ورزشی: سوله‌ها گاهی برای اهداف تفریحی نیز ساخته می‌شوند. اگر می‌خواهید در هرکجای کشور یک سوله ورزشی بسازید آیرومارت می‌تواند تامین کننده قطعات و پروفیل‌های ساختمانی خوبی برای شما باشد. همچنین در ساخت یک استادیوم به شکل سوله صنعتی در قالب با قطعات متعدد پیش‌ساخته و مانند آن می‌توانیم با شما همکاری داشته باشیم. مواد مورد نیاز شما همگی از میان برخی از بهترین تولید کنندگان پروفیل تامین می‌گردد.
  •  سوله‌های خرده‌فروشی: سوله‌ها همچنین می‌توانند به عنوان بازار سرپوشیده غرفه‌های خرده فروشی مورد استفاده قرار گیرند یا یک نمایندگی کامل را در خود جای دهند، خواه یک فروشگاه قایقرانی و دریایی باشد یا یک تجارت سخت افزاری و باغبانی.

هزینه سوله سازی چقدر است؟

ساخت سوله از نظر هزینه‌ای بسیار به‌صرفه است. هزینه کلی ساخت بسیار کمتر از میزان پولی می‌شود که برای ساخت یک ساختمان سنتی به روش بنایی هزینه می‌کنید.

علاوه‌براین، این امکان باعث می‌شود این سرمایه‌گذاری یکی از موثرترین سرمایه‌گذاری‌ها با بازگشت سرمایه فوق‌العاده باشد، به این معنی که سرمایه اولیه شما هرگز از بین نمی‌رود. روی هم رفته، قیمت سوله صنعتی به طور کلی پایین است. در این رابطه قیمت سوله دست دوم به مراتب پایین‌تر است.

انواع سوله صنعتی برای سایت‌های ساختمانی

سوله‌های صنعتی گزینه‌ای همه‌کاره و قابل اعتماد برای افزودن ظرفیت موقت به سایت تولیدی شما به‌شمار می‌روند. سوله‌ها گسترش عملیات توسعه سایت‌های صنعتی را برای برآورده کردن تقاضای اضافی در مواقع ضروری برای شما آسان‌تر می‌کنند.

سوله‌های پیش‌ساخته

سوله های High-Tech

اگر به دنبال یک سوله صنعتی با طراحی آینده‌نگر هستید، سوله‌های پیشرفته انتخابی فوق‌العاده برای کسب‌و‌کار شما محسوب می‌شوند. آنها برای حداکثر بهره‌وری انرژی با مواد پایدار و ساختاری جادار و مستحکم ساخته شده‌اند.

سوله‌های High-Tech برای به حداقل رساندن اتلاف انرژی از محیط سازه از طریق مواد عایق کاراتری طراحی شده‌اند که شما را قادر می‌سازد تا قبض‌های آب و برق خود را کاهش دهید. این باعث می‌شود که آن‌ها ماندگاری طولانی‌تری داشته باشند و نگهداری از این سوله‌ها آسان‌تر شود. این کیفیت روی هم رفته به چیزی منجر می‌شود که به آن این‌روزها به آن تاب‌آوری یا Resiliency می‌گویند.

سوله های جعبه ای یا باکس صنعتی

سوله‌های باکس صنعتی، سازه‌های فولادی‌اند که برای پایداری، دوام و مقاومت در برابر آب‌و‌هوا ساخته می‌شوند. آن‌ها برای کاربردهای صنعتی با ظرفیت بالا مانند چوب‌بری و نیروگاه‌های برق فشار بالا مناسبند.

‌سوله‌های جعبه‌ای همچنین محیط بسیار کنترل‌شده‌ای را فراهم می‌کنند که در آن فرآیندهای تولید می‌توانند بدون مانع پیش بروند‌ آن هم بدون توجه به آب و هوای بیرون و سایر شرایط محیطی.

سوله های پیش ساخته

با افزایش محبوبیت سازه‌های مدولار، سوله‌های صنعتی پیشرفت کرده‌اند. چون می‌توانیم آن‌ها را در محل کارخانه برش بزنیم، اندازه کنیم و کار را مطابق با نقشه‌های مهندسی شده با حداکثر دقت پیاده کنیم و سر زمین آن‌ها را مونتاژ کنیم و نهایتا یک چاه اگو و فونداسیون ساده بتنی مورد نیاز ما خواهد بود. این فرآیند باعث می‌شود سازندگان سوله بتوانند سازه‌ای را طراحی کنند که نیازهای خاص مشتریانشان را برآورده کند.

بسته به محلی که می‌خواهید سوله در آن تحویل داده شود، سوله‌های پیش ساخته را می‌توان با ابعاد بسیار دقیق و مواد با کیفیت طراحی کرد که نیاز به حداقل تعمیر و نگهداری دارند. از جمله این موارد تیر ورق است. برای درک درست اینکه تیرورق چیست می‌توانید به وبلاگ آیرومارت مراجعه کنید. اما به طور خلاصه، این محصول از سه ورق فولادی ساخته می‌شود و یک عضو سازه‌ای بسیار پرکاربرد در ساخت پل‌ها، سوله‌ها و تاسیسات فاضلاب محسوب می‌گردد.

سوله چیست

سوله های سفارشی

سوله‌های سفارشی ممکن است برای برآوردن محیط عملیاتی خاصی که شما نیاز دارید طراحی شوند. به عنوان مثال، شما با محصولاتی کار خواهید کرد که به شرایط خاص دما و فشار نیاز دارند.

ساخت سوله چگونه انجام می‌شود؟

برای ساخت سوله شما باید مراحل زیر را یک به یک اجرا کنید:
۱. اخذ مجوز؛
۲. نقشه‌برداری؛
۳. گودبرداری؛
۴. رگلاژ کردن زمین؛
۵. اجرای بتن مگر – بتن با عیار ۱۵۰ به ضخامت محدود برای بستر گودبرداری؛
۶. اجرای شبکه مش؛
۷. بتن‌ریزی شالوده؛
۸. احداث ستون‌ها؛
۹. اجرای سقف؛
۱۰. اجرای تاسیسات، لوله کشی و کفسازی.

در رابطه با مورد آخر، می‌توانید با مراجعه به وبسایت آیرومارت از قیمت لوله، انواع و جنس هرکدام اطلاعات لازم را کسب کنید.

سخن نهایی

در این مطلب نگاهی داشتیم به مسائل مربوط به سوله سازی، هزینه ساخت سوله، قیمت مواد مورد نیاز و دیگر مواردی از این دست. چون ما در آیرومارت به دنبال ارائه بهترین‌ها به شما هستیم. اگر می‌خواهید یک سوله با حداقل هزینه و با بهترین متریال داشته باشید، روی آیرومارت برای تامین قطعات و مقاطع فولادی و آلومینیومی مورد نیاز، همچنین انواع لوله و راه‌پله‌های پیش‌ساخته فلزی حساب کنید.

یک تماس با کارشناسان ما پاسخ بسیاری از سوالات شما را می‌دهد. همین حالا تصمیم بگیرید و انتخابی درست داشته باشید. آیرومارت همیشه تلاش کرده‌است تا در خط مقدم خدمت‌رسانی به صاحبان صنعت و سرمایه باشد.

۱۷ آبان ۱۴۰۱ زینب نصیریان ۰
به اشتراک‌ گذاری
چند مطلب مرتبط:
نظرات کاربران

خبرنامه

اطلاع از جدیدترین قیمت و تخفیف‌های روز بصورت آنی و رایگان