
قیمت پروفیل
قیمت پروفیل
پروفیل چیست؟
به مقاطع ثابت با طول زیاد پروفیل (steel profile) میگویند. از مقاطع فلزی مختلفی در صنعت ساختمانسازی استفاده میکنند. هر کدام از قوطیهای آهنی یا پروفیل مطابق با استانداردهای مشخصی تولید میشوند.
در سالهای اخیر به دلیل زلزلههای متعدد و عوامل تخریبی دیگر، رفته رفته سازهها از بتنی به فلزی تغییر ماهیت دادهاند. البته این به معنی حذف کامل سازههای بتنی نیست. بلکه به کمک مقاطع فولادی مثل میلگرد، مقاومت سازه را افزایش دادهاند.
پروفیل یکی از همان مقاطعی است که در ساختمان سازی کاربرد گستردهای دارد. ماده اولیه تولید پروفیل انواع ورق فولادی است. در مراحل بعدی با شکل دهی ورق انواع پروفیل تولید میشود. پروفیل به مقطعی گفته میشود که طول آن مشخص نیست. ولی شکل مقطع در سراسر پروفیل ثابت است.
براساس شکل مقطع با انواع پروفیل روبرو هستیم، که در ادامه با آنها آشنا خواهید شد. فراموش نکنید که وزن و جنس آلیاژ بر قیمت قوطی آهن تاثیر دارد. پروفیلهای تولید بازار به جز پروفیلهای استیلی، عمدتا از محصولات تولید داخل محسوب میشوند.
قیمت پروفیل چطور مشخص میشود؟
نرخ پروفیل تحت تاثیر قیمت ورق فولادی، عرضه و تقاضا در بورس کالا، نرخ ارز و فاصله کارخانه تولید ورق است.
- قیمت ورق فولادی؛ ورق فولادی ماده اصلی تولید پروفیل است. طبیعتاً افزایش قیمت این محصول به صورت مستقیم بر روی قیمت پرفیل تاثیرگذار خواهد بود.
- عرضه و تقاضا در بورس کالا؛ عرضه و تقاضا در بازار بورس میتواند منجر به کاهش قیمت قوطی آهنی یا افزایش قیمت شود. این تغییرات در نمودار قیمت پروفیل مشخص است.
- نرخ ارز؛ با افزایش نرخ دلار، قیمت ورق بالا رفته و این مساله نیز موجب افزایش قیمت شاخه پروفیل میشود.
- کارخانه؛ اگر کارخانه تولیدکننده ورق از مصرفکننده دور باشد، این مساله مستقیماً بر روی ق قیمت روز پرفیل یا قوطی آهنی تاثیرگذار خواهد بود.
شما در هر ساعت از شبانهروز میتوانید قیمت آنلاین پروفیل را از آیرومارت استعلام بگیرید.
پروفیل یا قوطی آهن؛ کدامیک صحیحتر است؟
عباراتی مثل «قیمت پروفیل» یا «قیمت قوطی آهن» و حتی « قیمت قوطی پروفیل» نشان میدهد که افراد مختلف از ادبیات متفاوتی استفاده میکنند. پروفیل یا قوطی آهنی هردو به یک محصول اشاره میکنند و هیچ تفاوتی بین آنها نیست. حتی در کارخانهها نیز از هر دو عبارت استفاده میشود اما از نظر فنی و تکنیکی عبارت «پروفیل» نزدیکتر به این محصول است.
آشنایی با انواع قوطی پروفیل و کاربردهای آن
براساس شکل مقطع، ابعاد و حتی نوع آلیاژ ورق مورد استفاده، پروفیلهای متفاوتی در بازار موجود است. در ادامه با انواع پروفیل آشنا میشویم.
پروفیل صنعتی؛ پرکاربردترین پروفیل
پروفیل صنعتی یا Industrial Profile مقطعی فولادی است که با استفاده از ورق سیاه ساخته میشود. بنابراین قیمت ورق سیاه بر قیمت پروفیل صنعتی تاثیر مستقیم دارد.
این نوع پروفیل در مقایسه با پروفیل معمولی، ضخامت بیشتری دارد. پروفیل سنگین و قوطی صنعتی که نامهای دیگر این مقطع فولادی است. در صورتی که ضخامت پروفیل از مقدار اسمی بیشتر باشد به آن پروفیل سنگین، و در صورت کمتر بودن، پروفیل سبک نامیده میشود.
مقطع این نوع پروفیل به صورت مربع یا مستطیل است. مقاطع مربعی در ضخامتهای 2 تا 10 میلیمتر و ابعاد 6000*10*10 تا 6000*300*300 تولید میشود. مقاطع مستطیلی را نیز در ضخامتهای مشابه از ابعاد 6000*20*10 تا 6000*300*200 تولید میکنند. لازم به ذکر است که با افزایش سطح و ضخامت قیمت قوطی آهن افزایش پیدا میکند.
در میان انواع پروفیل، قوطی صنعتی به عنوان پرکاربردترین پروفیل در صنعت ساخت و ساز و ساخت ماشینهای صنعتی کاربرد دارد. خودرو سازی، صنایع نظامی، عمرانی، ساخت سوله و شاسی ماشین آلات از دیگر محلهای مصرف این نوع مقطع است. برای آشنایی بیشتر با این نوع پروفیل میتوانید به صفحه قیمت پروفیل صنعتی مراجعه کنید.
پروفیل ساختمانی؛ پروفیلهای چهارگوش
همانطور که از نام آن پیدا است، این گروه از پروفیلها در بخشهای مختلف ساختمان کاربرد دارند. در کتاب استاندارد فولاد، مقطعی که به عنوان پروفیل ساختمانی شناخته میشود، با واژه HSS که مخفف Hollow Structural steel به معنای مقاطع توخالی فولادی، نشان داده میشود.
به طور کلی پروفیل ساختمانی، محصول اولیه فولادی محسوب نمیشود و با شکل دادن سرد انواع ورقهای فولادی، تولید میگردد. به همین دلیل قیمت پروفیل ساختمانی تحت تاثیر قیمت ورق سیاه است. پروفیلها عمدتا از ورقهای فولادی آلیاژ ST37 تولید میشوند که خواص مکانیکی و فیزیکی خوبی داشته و دارای چقرمگی قابل قبولی است.
همچنین عملیات نورد سرد به خوبی به روی آن قابل انجام است. پروفیل ساختمانی بسته به محل مصرف انواع مختلفی پیدا میکنند.
انواع پروفیل ساختمانی شامل پروفیل قوطی، پروفیل پنجره و پروفیل لنگه دری میشود. این پروفیلها اغلب مقطع چهارگوش مربعی یا مستطیلی دارند. برای مشاهده قیمت این نوع پروفیل میتوانید به صفحه قیمت پروفیل ساختمانی مراجعه کنید.
پروفیل قوطی؛ سادهترین قوطی آهنی
پروفیل قوطی سادهترین سطح مقطع این محصول است که به شکل مربع یا مستطیل تولید میشود. پروفیل قوطی کاربردهای متعددی در ساختمان سازی دارد. از آن برای ساخت اسکلت برخی سازههای کوچک و بزرگ، ساخت نردههای فلزی، محافظهای درب و پنجره یا پلهای سبک استفاده میشود. این نوع پروفیل در ضخامتهای 2 ، 5/2 و 3 میلیمتر بیشترین کاربرد را دارد. پروفیل قوطی سادهترین و پرکاربردترین نوع پروفیل های ساختمانی است.
انواع پروفیل پنجره؛ در 3 نوع متفاوت
این دسته از انواع پروفیل ساختمانی به منظور تولید قالب پنجرهها مورد استفاده قرار میگیرند. پروفیل پنجره در 3 نوع اصلی بیشترین کاربرد را دارد. پروفیل 507 ، پروفیل 508 و پروفیل 509 معرف این محصولات در اشکال مختلف هستند.
نوع 507 پروفیل پنجره یا پروفیل سپری، دارای دو لبه به شکل یک سپری فولادی است. لبههای این پروفیل مناسب برای تعبیه پنجره طراحی شده است. روش تولید و شکل دهی پروفیل 507 متفاوت از پروفیل قوطی است. به همین دلیل قیمت پروفیل ساختمانی در این نوع کمی متفاوت با نوع ساده آن است.
پروفیل 508 یا پروفیل دو لبه از دیگر انواع پروفیل پنجره است. این نوع پروفیل ساختمانی برخلاف پروفیل سپری دارای دو لبه به صورت قطری است که کاربردهای خاص خود را دارد. قیمت پروفیل ساختمانی 508 معمولا برابر با نوع 507 است.
نوع آخر پروفیلهای پنجره، پروفیل 509 یا تک لبه است. برخلاف دو نوع قبلی این نوع دارای یک لبهی برآمده و برای ساخت قالب پنجره یا درهای فلزی مورد استفاده قرار میگیرد. قیمت پروفیل ساختمانی در نوع 509 نیز مشابه انواع قبلی، کمی متفاوت از قیمت پروفیل قوطی است.
پروفیل لنگه دری
پروفیل لنگه دری یکی دیگر از انواع پروفیل ساختمانی است و اختصاصا برای تولید چهارچوب انواع درهای فلزی و چوبی مورد استفاده قرار میگیرد. پروفیل لنگه دری از انواع پروفیلهای باز به حساب میآید. به این معنا که مقطع آنها بر خلاف انواع قبلی بسته نیست. برای ساخت این نوع پروفیل فقط به فرآیند رول فرمینگ ورق فولادی نیاز است و جوشکاری مورد نیاز نیست.
قیمت پروفیل ساختمانی در نوع لنگه دری نیز متاثر از قیمت ورق و تسمه فولادی است. پروفیل لنگه دری در دو نوع فرانسه و رومی بیشترین کاربرد را دارد.
پروفیل مبلی معروف به پروفیل سبک
پروفیل مبلی که به پروفیل سبک و پروفیل روغنی نیز معروف است یکی از انواع پر مصرف پروفیلهای فولادی است. این پروفیل برخلاف انواع پروفیلهای ساختمانی و صنعتی از ورق روغنی تولید میشود. به همین دلیل پروفیل مبلی ظاهری براق و روشن دارد بر همین اساس با نام پروفیل روغنی نیز شناخته میشود.
بهدلیل نازکتر بودن این نوع پروفیل نسبت به پروفیلهای صنعتی از آن به عنوان پروفیل سبک نیز یاد میشود. پروفیل مبلی از ورق روغنی تولید میشود. به همین دلیل قیمت پروفیل مبلی وابسته به قیمت ورق روغنی است.
پروفیل مبلی معمولا از ورقهای روغنی در استانداردهای ST12 و ST14 تولید میشود. این نوع پروفیلها معمولا انعطاف و شکلپذیری بالایی دارند و برای ساخت و طراحی لوازم خانگی مثل مبل و میز بیشترین کاربرد را دارند. قیمت پروفیل سبک در استانداردهای مختلف تفاوت اندکی با یکدیگر دارند. ضخامت تولیدی این نوع پروفیل شامل 0.7، 0.9، 1، 1.25 و 1.5 میلیمتر میشود.
پروفیل زد؛ مناسب ساخت سوله، سالن و پارکینگ
همانگونه از نام آن پیداست، شکل مقطع به صورت حرف انگلیسی z است. سایز بندی پروفیل Z بر اساس ارتفاع آن انجام میگیرد. در بازار آهن آلات این مقطع آهنی در سایزهای 14 تا 30 و ضخامت 2.5، 3 و 3.5 بیشتر معامله میشود. وزن سبک، استحکام و سهولت نصب در ساخت سقف سوله، سالن و پارکینگ کاربرد گسترده دارد. برای آشنایی بیشتر با این پروفیل میتوانید به صفحه خرید پروفیل زد در آیرومارت مراجعه کنید.
پروفیل استیل؛ قوطی آهنی ضد زنگ
پروفیل استیل از آلیاژ stainless steel یا فولاد زنگ نزن ساخته شده است. آلیاژ استیل عموماً به فولادهایی که درصد عناصر نیکل و کروم آن نسبت به سایر عناصر بیشتر باشد اطلاق میگردد.
در فولادهای استنلس استیل میزان کروم بیشتر از 10.5 درصد و میزان کربن کمتر از 1.5 درصد است. این درصد سبب افزایش مقاومت به خوردگی بر روی محصول می گردد.
به این دلیل که کروم موجود در این آلیاژ پس از ترکیب با اکسیژن هوا، اکسید کروم تشکیل میدهد که به صورت لایه ای روی استینلس استیل مینشیند و باعث میشود ارتباط بین هوا و فلز از بین رفته و استیل سالم بماند.
از این رو پروفیل استیل نیز که از این آلیاژ ساخته میشود، مقاومت بالایی در برابر خوردگی دارد. پروفیل استیل در دو مقطع دایره و مربع تولید میگردد که در مقطع مربع اصلاحا قوطی و در مقطع دایره لوله نامیده میشود.
این گروه از انواع پروفیل به دلیل نبودن امکانات تولید در داخل کشور، وارداتی است. به همین جهت، قیمت پروفیل استیل به نرخ دلار وابسته خواهد بود. در اینجا منظور از پروفیل استیل قوطی استیل است. به طور کلی قیمت پروفیل استیل بیشتر از پروفیل آهنی است.
براساس نوع آلیاژ و کاربرد با دو نوع پروفیل استیل صنعتی و پروفیل استیل دکوراتیو مواجه هستیم. این مقاطع به دلیل حضور داشتن کروم در ساختار، از مقاومت به خوردگی مناسبی برخوردارند. صنایع مختلف به ویژه صنایع غذایی به انتخاب این نوع پروفیل تمایل دارند.
سهولت در تمیز کردن استیل به حفظ بهداشت بسیار کمک میکند. همچنین ظاهر زیبا و براق پروفیل استیل موجب شده تا به عنوان یک المان زیبایی در نمای ساختمان و سازه کاربرد داشته باشد.
آلیاژ 201،321،304 و 316 از رایجترین گریدهای آلیاژی مورد استفاده در تولید قوطی استیل است. پیشنهاد میکنیم برای آشنایی با انواع پروفیلهای استیل به صفحه پروفیل استیل دکوراتیو و پروفیل استیل صنعتی مراجعه کنید.
پروفیلها در کجا کاربرد دارند؟
بخش بزرگی از تولیدات پروفیلی در ساختن در و پنجره ساختمانها مورد استفاده قرار میگیرند. به همین دلیل قیمت مسکن به قیمت پروفیل وابسته خواهد بود. البته کاربرد انواع پروفیل به صنعت ساخت و ساز محدود نمیشود. صنعت خودروسازی نیز از دیگر محلهای مصرف این نوع مقطع فولادی است. برای ساخت اتاق خودروهای سنگین، تریلرها، یدک کشها باربند ها و انواع چرخهای دستی از پروفیلهای با مقطع مربعی و مستطیلی استفاده میکنند.
پروفیل z که شکل متفاوتتری را در میان انواع پروفیل دارد، در بخش سقف به کار میرود. در ساخت تجهیزات بیمارستانی به دلیل ویژگیهای منحصر به فرد استیل، از پروفیل استیل صنعتی استفاده میشود. به دلیل بالا بودن قیمت پروفیل استیل، این گروه کاربرد محدودتری دارند. شما میتوانید قیمت انواع پروفیل را از آیرومارت استعلام کنید.
راهنمای خرید پروفیل آهن در آیرومارت
شرکت پیشرو صنعت نفت آسیا، با نام تجاری آیرومارت امکان فروش پروفیل با ضمانت کیفیت به سراسر ایران را فراهم کرده است. برای خرید پروفیل شما میتوانید ابتدا قیمت پروفیل آهن را مشاهده و با توجه به نیاز خود پروفیل را انتخاب کرده و سفارش اولیه خود را ثبت کنید.
اگر نیاز به مشورت بیشتری دارید، میتوانید با کارشناسان آیرومارت تماس حاصل کنید. سفارش به صورت آنلاین و تلفنی امکانپذیر است. پس از ثبت سفارش و پرداخت پیش فاکتور، محصول خریداری شده به محل موردنظر شما منتقل و به شما تحویل داده خواهد شد.
در تمامی مراحل خرید، کارشناسان فروش آیرومارت در کنار شما هستند. آیرومارت کیفیت کلیهی محصولات خود را ضمانت میکند. شماره تماس 02145306 پل ارتباطی شما با آیرومارت است.

قیمت پروفیل یا قوطی آهنی بر اساس عرضه و تقاضا، قیمت ماده اولیه، نزدیکی یا دوری از کارخانه و نرخ ارز تعیین میشود. شما میتوانید در بازرگانی فولاد آیرومارت قیمت روز پروفیل را مشاهده کنید.
پس از مشاهده قیمت و تماس با کارشناسان، سفارش اولیه شما ثبت شده و پس از پرداخت هزینه به محل مورد نظر شما منتقل و تحویل داده خواهد شد.
کارخانههای متعددی به تولید انواع پروفیل مشغول هستند. شرکت جهان پروفیل پارس، کارخانجات نورد لوله یاران، فولاد مهر سهند، تهران شرق و فولاد هیربد از جمله برترین تولید کنندگان پروفیل در ایران هستند.
قیمت پروفیل در و پنجره رو میخوام از کجا میتونم ببینم؟
سلام. وقت شما بخیر. صفحه قیمت پروفیل ساختمانی رو بررسی بفرمایید.
سلام خسته نباشید. نمودار قیمت پروفیل آهن داخل سایت به روز هست یا نه؟
سلام. وقت شما بخیر. تمامی نمودارهای قیمت پروفیل و سایر مقاطع فولادی مطابق با قیمت روز آپدیت میشن.