قیمت لوله فولادی | خرید انواع لوله فلزی با ضمانت کیفیت | آیرومارت

قیمت لوله

مراحل ثبت سفارش

درخواست خرید

با کارشناسان حرفه ای ما، فرآیند خرید را در کمترین زمان ممکن انجام دهید

پیش فاکتور

ارائه پیش فاکتور برای سازمان ها و مراکز دولتی و خصوصی

تسویه حساب نهایی

تسویه مبلغ خرید به صورت نقدیو یا چک مدت دار

ارسال و تحویل بار

ارسال و تحویل بار سفارشی شما در کمتر از 24 ساعت

لوله‌ فولادی (Steel Pipe) به مقطع فولادی استوانه‌ای با سطح مقطع دایره‌ای گفته می‌شود که در ساخت یا زیرساخت‌های صنایع مختلف ازجمله به‌عنوان انتقال‌دهنده انواع مایعات، مثل نفت، گاز یا آب کاربرد دارد. لوله‌های فولادی با اندازه‌ها و در انواع مختلف ساخته می‌شوند؛ از لوله‌های سیستم‌های خنک‌کننده یخچال گرفته تا لوله‌های عظیم انتقال نفت و گاز. قیمت لوله ازاین‌جهت که یکی از عناصر اصلی صنایع است، همواره مورد استعلام فعالان صنایع نفت و گاز است.

ویلیام مرداک، اولین لوله فلزی را در سال 1815 با چسباندن بشکه‌های زغال‌سنگ برای انتقال گاز زغال‌سنگ به لامپ‌ها در خیابان‌های لندن اختراع کرد. از دهه 1800 گام‌های بزرگی در فناوری لوله‌های فولادی برداشته شد، از جمله بهبود روش‌های ساخت، توسعه برنامه‌های کاربردی برای استفاده از آن‌ها و ایجاد مقررات و استانداردهایی که بر صدور گواهینامه برای ساخت، خرید و فروش لوله فولادی حاکم است.

لوله فولادی چطور ساخته می‌شود؟

لوله‌های فولادی در اندازه‌ها و طول‌های مختلفی از ذوب مواد خام گرفته تا قالب‌گیری یا جوشکاری، از طریق دو فرایند اصلی تولید می‌شوند؛ هر دو فرایند از ساخت فولاد در کارخانه‌های ریخته‌گری و ذوب مواد خام در کوره تولید آغاز می‌شوند. در این فرایند ممکن است عناصری به فلز مذاب اضافه شوند و ناخالصی‌ها حذف شوند. فولاد مذاب به‌دست‌آمده در قالب ریخته می‌شود تا شمش فولادی درست شود یا به دستگاه ریخته‌گری پیوسته برای ساخت اسلب، بیلت و شکوفه منتقل شود.

تولید لوله در کارخانه

چگونگی ساخت لوله

اسلب فولادی و اسکلت فولادی در تولید لوله

اسکلت فولادی از دال‌هایی ساخته می‌شود که تا دمای 2200 درجه فارنهایت گرم می‌شوند. گرما روی سطح رسوب ایجاد می‌کند که باید از طریق رسوب‌شکن و تمیزکردن فشار بالا آن را جدا کرد. پس از تمیزکردن، دال فولادی به‌صورت گرم به‌صورت نوارهای باریک و نازک فولادی به نام اسکلپ (Skelp) نورد می‌شود. اسکلپ را با اسید سولفوریک تمیز می‌کنند، با آب می‌شویند و روی قرقره‌های بزرگ به‌عنوان ماده خام برای ساخت لوله می‌غلتانند. عرض اسکلپ تعیین‌کننده قطر لوله و قیمت لوله است.

اسکلپ از قرقره باز می‌شود، حرارت داده می‌شود و از طریق غلتک‌های شیاردار که لبه‌های اسکلپ را به سمت بالا خم می‌کنند، نورد می‌شود. این فرایند، لوله استوانه‌ای شکل ایجاد می‌کند که در آن دو لبه خم می‌شوند تا با هم برخورد کنند، جوشکاری شوند و استوانه‌ای بلند را تشکیل دهند. سپس لوله را آب‌بندی می‌کنند. در این فرایند جای جوش و اتصال آهن برآمده می‌شود.

کونیک کردن لوله صنعتی

فرایند دوم عملیات جوش مستقیم است، غلتک‌های جوش لبه‌های لوله را به یکدیگر فشار و جوش می‌دهند. در حین جوشکاری فلزی اضافه نمی‌شود و غلتک‌های نهایی قطر و ضخامت دیواره لوله را تا حد اندازه‌های درنظرگرفته‌شده نازک می‌کنند. این نوع جوشکاری مشابه جوشکاری نوع اول است با این تفاوت که اسکلپ به شکل لوله سرد نورد می‌شود.

جریان توسط دیسک‌های مسی گردان به لبه‌های لوله می‌رسد که لبه‌ها را تا دمای جوش گرم می‌کند. غلتک‌های جوشکاری به لبه‌های لوله می‌پیوندند تا یک جوش آهنگری ایجاد کنند که به سمت داخل باشد. لوله‌هایی با این نوع اتصال معمولاً برای لوله‌های تست آب استفاده می‌شوند.

لوله صنعتی

کونیک کردن لوله صنعتی

مزایای استفاده از لوله فلزی چیست؟

لوله‌های فولادی کاربردهای فراوانی در صنایع مختلف دارند، از تولیدات صنعتی و سازه‌های عظیم گرفته تا مجسمه‌سازی. استفاده از لوله‌های فولادی برای پروژه تجاری یا صنعتی مزایای مختلفی دارد. بیشترین کاربرد لوله در لوله‌کشی است و خرید لوله فولادی از این جهت مورد استقبال قرار گرفته است که می‌تواند جایگزین لوله‌های پلاستیک شود. در ادامه به مزایای استفاده از لوله فلزی اشاره می‌کنیم:

  • ضد لک و ضد خوردگی
  • سازگار با محیط زیست
  • مقاوم در برابر زنگ‌زدگی و سایش
  • قابلیت ترکیب با عناصری مانند مولیبدن، نیکل یا نیتروژن برای مقاومت بیشتر
  • قابلیت تحمل دماهای شدید
  • دوام و عمر طولانی
  • عدم نیاز به پوشش‌دهی
  • قابلیت تحمل وزن زیاد با ضخامت کم

کاربردهای لوله

لوله یکی از پرکاربردترین مصالح ساختمانی و صنعتی است. از این مقطع فولادی در ساختن کشتی‌ها، پالایشگاه‌های نفت، تجهیزات پزشکی و حتی ایستگاه‌های فضایی استفاده می‌شود. لوله‌های فولادی برای ساخت سازه‌های روی زمین، اقیانوس یا فضا مناسب هستند و اغلب زیرساخت‌ها را تشکیل می‌دهند. بیشترین کاربرد لوله‌های فولادی در صنعت ساختمان است. شرکت‌های ساختمانی لوله‌های فولادی را ترجیح می‌دهند؛ زیرا انعطاف‌پذیر و محکم هستند. لوله‌های فولادی اغلب به‌عنوان شمع‌های ساختمانی هم استفاده می‌شوند؛ اگر خاک آنقدر نازک باشد که بتواند وزن سازه‌های بزرگ را تحمل کند. شرکت‌های ساختمانی یکی از خریداران عمده لوله فولادی هستند.

کاربرد لوله در ساختمان سازی

یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های فعالان ساخت‌وساز و استعلام‌کنندگان قیمت روز لوله استفاده از انواع لوله‌ها در تأسیسات ساختمان است. از مهم‌ترین انواع لوله که در تأسیسات ساختمان کاربرد دارد می‌توان به لوله گالوانیزه اشاره کرد. این نوع لوله با‌توجه‌به مقاومت بالایی که دارد از مهم‌ترین زیرساخت‌های صنعت ساختمان‌سازی شناخته می‌شود. به‌طورکلی لوله‌های فلزی قابل بازیافت و بازگشتن به طبیعت هستند؛ همسن ویژگی کمی مقاومت آنها را برای زیرساخت‌های ساختمان کم می‌کند. فرایند گالوانیزه‌کردن کمک می‌کند مقاومت لوله‌ها بیشتر شود. انواع لوله در ساختمان‌سازی برای ساخت مسیرهای آب و فاضلاب و گاز استفاده می‌شوند. خرید لوله فولادی گالوانیزه از این جهت اهمیت دارد که به استحکام زیرساخت‌ سازه‌ها کمک می‌کند.

انواع لوله، وزن و قیمت لوله آهنی و فولادی

این دسته‌بندی براساس جنس و روش تولید این محصولات صورت گرفته است. این دو عامل بر قیمت لوله مؤثرند. بنابراین برای آگاهی از قیمت لوله بهتر است از مراجع معتبر استعلام قیمت کنید. در یک دسته‌بندی کلی می‌توان این مقطع را به 2 نوع زیر دسته‌بندی کرد:

لوله درزدار (لوله درز جوش)

این دسته از لوله‌ها را می‌توان متنوع‌ترین خانواده از این مقطع دانست؛ به‌همین‌دلیل قیمت لوله درزدار نسبت به نوع و کارکرد آن متفاوت است. ماده اولیه ورق فولادی یا تسمه در ساخت سایزهای مختلف با خمکاری توسط فرایند رول فرمینگ به حالت دایره‌ای درمی‌آیند. پس از این با به‌کارگیری یکی از روش‌های جوشکاری دو سر آزاد ورق یا تسمه به یکدیگر متصل می‌شوند؛ به‌همین‌دلیل از نام‌های درزدار یا درز جوش برای نام‌گذاری این لوله استفاده شده است. کیفیت درز جوش یکی از اصلی‌ترین عوامل مؤثر بر قیمت لوله درزدار است.
در یک دسته‌بندی کلی لوله‌های درزدار را می‌توان به دو گروه اصلی تقسیم‌بندی کرد. این دسته‌بندی بر اساس نوع درز آن‌ها و عبارت است از:

لوله درز جوش

لوله درزدار

لوله درز مستقیم

قیمت لوله درز مستقیم EFW (Electric Fusion Welding Steel Pipe) براساس عوامل مختلفی تعیین می‌شود. پروژه‌های نفتی، گازی، پالایشگاهی، آب و فاضلاب و… نیازمند این محصول هستند. لوله یا Pipe را در واقع می‌توان زیرمجموعه دسته Tube در نظر گرفت.

استاندارد لوله درز مستقیم

یکی دیگر از عوامل اثرگذار بر قیمت لوله درز مستقیم استاندارد تولید آن است. برای تعیین خواص لوله‌های فولادی تعداد زیادی تست در قالب استانداردهای مختلف صورت می‌گیرد. آشنایی با این استانداردها به انجام خرید لوله درز مستقیم به‌صورت هوشمندانه کمک خواهد کرد. از جمله این مجموعه استانداردها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

استانداردهای ایرانی لوله

ISIRI: Iranian Standard & Industrial Research Institute
IGS: Iranian Gas Standard
IPS: Iranian Petroleum Standard

استانداردهای امریکایی لوله

API (American Petroleum Institute)
ASTM (American Society For Testing & Material)

استاندارد آلمانی لوله

DIN (Deutsches Institut For Normang E.V)

استاندارد بریتانیایی لوله

BSI (British Standard Institution)

استاندارد ژاپنی لوله

JIS (Japanese Industrial Standard)

در صنایع ایران، ازقدیم، معمولاً از استاندارد API برای استانداردسازی صنعت لوله، به‌ویژه خطوط انتقال مایعات، استفاده می‌شود. استاندارد API 5L مربوط به لوله‌های بدون درز و لوله‌های درزدار است. این استاندارد مشخصات شیمیایی و خواص مکانیکی لوله‌های مختلف را تعیین می‌کند. طبق این استاندارد لوله‌ها در دو سطح تولیدی PSL1 و PSL2 تولید می‌شوند. این دو سطح استاندارد گریدهای مختلفی از لحاظ ترکیب شیمیایی و حالت تحویل در اختیار قرار می‌دهند. حالت تحویل در انواع نورد، کوئنچ، نرماله و … است.

در سال‌های گذشته لوله پلیمری به‌عنوان رقیبی برای لوله‌های فولادی به بازار آمده‌اند، اما لوله‌های فولادی به‌دلیل خواص منحصربه‌فردی که دارند هنوز از محصولات پرطرفدار بازار هستند. برای بهبود مقاومت به خوردگی این نوع لوله درزدار از روش‌های مختلف پوشش‌دهی استفاده می‌شود. این نوع پوشش‌دهی هم در سطح داخلی و هم در سطح خارجی لوله با پلیمرهای مختلف و با اهداف مختلفی صورت می‌گیرد که از جمله‌ی این اهداف می‌توان به تسهیل جریان درونی، ایجاد مقاومت به خوردگی و ایجاد لایه عایق حرارتی اشاره کرد.

طبیعتاً قیمت لوله فولادی اسپیرال پوشش‌داده‌شده، بیشتر از نوع معمولی آن است. کیفیت پوشش و جنس، تعیین‌کننده قیمت لوله اسپیرال پوشش‌دار است. همچنین برای افزایش مقاومت به خوردگی امکان تولید لوله اسپیرال گالوانیزه نیز وجود دارد که به‌دلیل ضخامت نازک آن‌ها به کانال اسپیرال گالوانیزه معروف است.
لوله‌های درزدار انواع مختلف با استفاده از ورق st37 تولید می‌شوند و براساس ویژگی‌های خاصشان کاربردهای مختلفی دارند. در ادامه با برخی از رایج‌ترین انواع لوله‌های درزدار آشنا می‌شویم.

انواع لوله

لوله درز مستقیم

لوله جدار‌چاه

لوله‌های جدار‌چاه در دو دسته کلی لوله‌‌های جدار‌چاه ساده و لوله‌های جدار‌چاه شیاردار قرار می‌گیرند. این لوله‌ها دارای عمر نسبتاً طولانی‌ای هستند و به‌عنوان مانعی بین دیواره چاه و آب و سایر سیالات استفاده می‌شوند تا آلودگی و ناخالصی کمتری وارد آن‌ها شود و از ریزش چاه جلوگیری شود.

انواع لوله درزدار

لوله جدار‌چاه

لوله اسپیرال

لوله اسپیرال از لوله‌های جدید ساخته‌شده درزدار است که با‌توجه‌به ویژگی‌های خاص خود برتری‌هایی نسبت به لوله‌های درز مستقیم دارد. لوله اسپیرال علاوه بر مقاطع گرد، معرف تمامی مقاطع توخالی با مقطع مربع یا مستطیل نیز هست. لوله‌ها کاربردهای بسیار مختلفی دارند؛ لوله‌کشی ساختمان و تأسیسات، احداث خطوط انتقال سیالات از جمله نفت و گاز و مشتقات آن‌ها و لوله‌کشی آب و فاضلاب، سه دسته‌بندی کلی کاربرد انواع لوله فولادی است. اسپیرال به معنای مارپیچ یا حلزونی است. نام لوله اسپیرال برگرفته از درزجوش مارپیچی آن است. در ساخت این محصول ورق فولادی به‌صورت مارپیچی خمیده و در نهایت جوشکاری می‌شود. علت نحوه تولید به این شکل امکان دستیابی به قطرهای بزرگ‌تر از محصول است.

لوله اسپیرال بیش از هر چیز دیگری برای بهره‌برداری از خطوط انتقال آب استفاده می‌شود. جهت دستیابی به عملکرد بهتر برای این محصول، سطح درونی و بیرونی قابل عایق‌کاری است. در عایق کاری این لوله‌ها معمولاً از یک ماده پلیمری مشخص استفاده می‌شود. پلیمر اعمال‌شده مانع تماس مستقیم رطوبت یا آب با بدنه فولادی لوله می‌شود؛ به‌این‌ترتیب کارکرد مقطع فولادی افزایش پیدا می‌کند. قیمت لوله اسپیرال با توجه به ورق و روش جوشکاری تعین می‌شود. برای مشاهده قیمت امروز این لوله می‌توانید به صفحه قیمت لوله اسپیرال مراجعه کنید.

لوله اسپیرال از پرمصرف‌ترین لوله‌های درزدار مورد استفاده در بازار است که به دلیل سادگی ساخت نسبت به سایر لوله‌ها ترجیح داده می‌شود. برای ساخت این نوع لوله، ابتدا با استفاده از غلطک، ورق‌ها به ابعاد و ضخامت مورد نیاز و استاندارد بین‌المللی تبدیل می‌شوند، سپس به وسیله غلطک‌های فرم‌دهنده رفته‌رفته به صورت دایره‌ای‌شکل درمی‌آیند و در آخر، به وسیله تکنیک جوشکاری، دو لبه آن به یکدیگر جوش داده می‌شوند. جوشکاری مقاومتی نوع جوشکاری مورداستفاده در این فرایند است.

انواع لوله ها

لوله اسپیرال

لوله جدار چاه دستی

این نوع لوله درزدار بر اساس استاندارد جهانی تولید می‌شود. این محصول معمولاً برای چاه‌های نفت با حساسیت بالا مورد استفاده قرار می‌گیرد. شیار از دیگر مؤلفه‌های اثرگذار بر قیمت لوله جدار چاه است. آخرین مدل شیار این لوله به اسکرین جانسون معروف است که زاویه افقی دارد. علاوه بر جنس لوله، استاندارد تولیدی محصول نیز بر قیمت لوله جدار چاه تأثیرگذار است. به‌طورکلی لوله جدار چاه را می‌توان به دو دسته لوله جدار چاه اسکرین یا لوله و لوله جدار چاه فرزی یا هوابرش دسته‌بندی کرد.

لوله جدار چاه دستی حداکثر چگالی فضای خالی 5/2 درصد دارد. اگر فضای خالی بیشتر از این باشد، استحکام لوله تحت‌تأثیر قرار می‌گیرد و ممکن است در برابر رانش زمین مقاومت نکند. از دیگر عوامل مهم بر میزان بازدهی و قیمت لوله جدار چاه چگالی شیارها و میزان فضای خالی محصول است. به‌طورکلی لوله اسکرین جانسون حدود 37 درصد فضای خالی بر سطح آن است که بیش‌ترین میزان چگالی فضای خالی است. این قابلیت در بازدهی هر نوع چاهی را بالاتر می‌برد در حالی که استحکام آن نیز بالاتر از انواع لوله جدار چاه دستی است.

با‌توجه‌به این تفاوت‌های بنیادی قیمت لوله جدار چاه دستی کمتر از نوع اسکرین جانسون است. در ایران نیز اکثرا از جدار چاه دستی در پروژه‌های حفر چاه استفاده می‌شود. علاوه بر چگالی فضای خالی نوع هندسه شیار نیز بر بازدهی چاه و میزان آبدهی آن اثرگذار است. در این نوع لوله جدار چاه امکان گرفتگی و مسدودشدن وجود دارد.

لوله گازی با استاندارد API

این لوله به‌طور تخصصی برای اجزای پروژه‌های گازکشی داخلی شهری کاربرد دارد. استاندارد API برگرفته از استاندارد انستیتو نفت و گاز آمریکاست. مورد 5L این استاندارد مخصوص گاز شهری است که در دو سطح PSL1 و PSL2 قابل تأمین‌اند. و قیمت روز لوله با توجه به این استانداردها متفاوت است.

لوله گازی

لوله گازی با استاندارد API

تفاوت لوله API PSL1 و API PSL2

در استاندارد API 5L دو سطح محصول PSL1 و PSL2 در نظر گرفته شده است. PSL کوتاه شده Product Specification Levels به معنای سطح مشخصات محصول است. به‌دلیل شرایط محیطی بسیار مختلف لوله گازی در خطوط انتقال، این تقسیم‌بندی صورت گرفته تا از محصول دقیقی برای پروژه‌ها استفاده شود؛ چون در برخی موارد محیط کاری لوله گازی خورنده است و در مواردی دیگر فشار درون لوله بسیار بالاست.

این دسته‌بندی دو سطحی انتخاب محصول را ساده‌تر می‌کند. قیمت لوله API 5L PSL1متفاوت از قیمت لوله API در سطح 2 است. به‌طورکلی محصولاتی که در سطح PSL2 قرار می‌گیرند، استحکام کششی، تنش تسلیم و چقرمگی بالاتری دارند. همچنین از لحاظ ابعادی لوله API PSL2 در سایزهای کمتر از 4.5 اینچ تولید نمی‌شود که این موضوع برای لوله API PSL1 صادق نیست. همین تفاوت در دو سطح این نوع لوله باعث تفاوت قیمت انواع لوله API است.

لوله گالوانیزه

این محصول هم از موارد پرکاربرد لوله درزدار به حساب می‌آید. پوششی از فلز روی بر روی این لوله خاصیت مقاومت به خوردگی و رطوبت به آن می‌بخشد. لوله گالوانیزه بهترین انتخاب برای لوله‌کشی در مکان‌هایی است که رطوبت زیادی وجود دارد؛ مثلاً استفاده از لوله گالوانیزه گلخانه انتخاب مناسبی برای ساخت انواع گلخانه است. پوشش فلز روی در سطح خارجی این محصول بر قیمت لوله گالوانیزه اثرگذار است.

قیمت انواع لوله

لوله گالوانیزه

لوله داربستی

لوله‌های داربستی انواع مختلفی دارند و قطر و ضخامت آن و براساس نیاز مشتری تعیین می‌شود. از این نوع لوله در ساختمان‌سازی استفاده می‌شود و دسترسی به هر نقطۀ ساختمان را در ساخت‌وسازهای مرتفع امکان‌پذیر می‌کند. لوله‌های درزدار داربستی لوله‌هایی هستند که از تست‌های آب و گاز نگذشته‌اند و برای داربست استفاده می‌شوند. این لوله برای برپایی داربست و خرپا در فعالیت‌های عمرانی به کار می‌رود. لوله داربستی در سه سایز اصلی 2، 5/2 و 3 بیشترین کاربرد را دارد.
این محصول از ورق فولادی تولید می‌شود؛ به‌همین‌دلیل قیمت لوله داربستی بر پایه قیمت ورق سیاه تعیین می‌شود. لوله داربستی که در زبان لاتین با نام «Scaffolding Pipe» معروف است، در بازار داخلی با نام لوله اسکافلد هم شناخته می‌شود. همچنین به عملیات اجرای داربست هم اسکافلدبندی می‌گویند. برای اجرای لوله داربستی به بست داربستی نیاز است. به‌دلیل موقتی بودن سازه‌ها یا خرپاهای ایجادشده با داربست اتصالات بین لوله‌ها به‌صورت موقت و به کمک پیچ و مهره انجام می‌شود؛ به‌این‌ترتیب پس از پایان پروژه اتصالات داربستی جدا می‌شوند و امکان استفاده مجدد از آن ها وجود دارد.

لوله داربستی یکی از انواع لوله درزدار است و مشابه لوله درز مستقیم تولید می‌شود؛ به‌این‌صورت‌که ابتدا خمکاری ورق فولادی با عرض و ضخامت مشخصی صورت می‌گیرد، سپس ورق یا تسمه به شکل مقطع لوله در می‌آید و سطوح آزاد آن به یکدیگر جوش می‌خورند. کیفیت درز جوش در عملکرد و در نتیجه بر قیمت لوله داربستی اثرگذار است.

استعلام قیمت لوله

لوله داربستی

لوله مبلی؛ لوله سبک یا روغنی

لوله مبلی ممکن است با نام‌های دیگری از جمله لوله سبک یا لوله روغنی نیز به گوشتان خورده باشد. این محصول در دسته انواع لوله درزدار یا درز جوش قرار می‌گیرد. لوله سبک، لوله‌ای است که از ورق روغنی براساس استانداردهای ST12 وST14 و ST37 ساخته می‌شود؛ به‌همین‌دلیل قیمت لوله مبلی از قیمت ورق روغنی یا ورق سیاه تأثیر می‌گیرد.

لوله سبک را می‌توان به‌عنوان یکی از پرکاربردترین محصولات لوله و پروفیل در صنعت نام برد. لوله سبک به واسطه مشخصات منحصربه‌فرد، کاربرد بسیاری در صنایع مختلف از خودروسازی تا ساخت لوازم خانگی، داربست سازی، صنعت مبل، ساخت و تجهیز کانتینر و دوچرخه‌سازی دارد. هنگام خرید لوله مبلی به اسامی دیگر آن از جمله لوله سبک یا لوله روغنی نیز توجه کنید. برای مشاهده قیمت و خرید لوله مبلی می‌توانید به صفحه قیمت روز لوله مبلی مراجعه کنید.

لوله سبک یا روغنی

لوله مبلی

لوله بدون درز

لوله‌های بدون درز با قابلیت‌های ویژه‌ای نسبت لوله درز جوش مورد استفاده قرار می‌گیرند. روش تولید این کالا بدون نیاز به جوشکاری و ایجاد درز است. در زبان لاتین این محصولات در دسته «Seamless» قرار می‌گیرند. مانیسمان در واقع اصلی‌ترین نوع لوله بدون درز است. لوله مانیسمان به‌طور مستقیم از شمش فولادی تولید می‌شود. در فرایند تولید لوله مانیسمان از نوعی ماندرل و غلتک استفاده می‌شود تا لوله به ضخامت و قطر موردنظر برسد.
در این لوله به‌دلیل بدون درز بودن احتمال خوردگی موضعی بدنه بسیار کمتر است. همچنین لوله بدون درز نیز بسیار بیشتر از لوله درزدار می‌تواند فشار را تحمل کند. قیمت لوله بدون درز نیز بیشتر از انواع قیمت لوله درزدار است.

لوله مانیسمان

همان‌طورکه گفته شد لوله مانیسمان اصلی ترین نوع از این دسته کالا است. مانیسمان نام ابداع‌کننده آلمانی این کالاست که توانست برای اولین بار لوله بدون نیاز به جوشکاری تولید کند. همان‌طورکه گفته شد لوله مانیسمان برای احداث خطوط انتقال پرفشار سیالات کاربرد دارد. مهم‌ترین نکته در خرید لوله مانیسمان توجه به رده‌بندی لوله است که سایز آن را مشخص می‌کند.

لوله مانیسمان با قطر خارجی ثابت، رده‌های مختلفی دارد. هرچه رده لوله بالاتر رود، ضخامت آن بیشتر و قطر داخلی آن کوچک‌تر‌ می‌شود. به بیان دیگری افزایش رده لوله به معنی افزایش استحکام مکانیکی آن است. و قیمت لوله مانیسمان باتوجه‌‌به رده‌های مختلف آن تعیین می‌شود.

انواع لوله بدون درز

لوله مانیسمان

لوله گوشتدار

لوله گوشتدار به‌دلیل ضخامت زیادش این نام را گرفته است. لوله گوشتدار در پروسه تولید لوله‌ و در زمانی به‌وجودمی‌آید که کنترل ضخامت لوله دچار مشکل شده باشد. لوله گوشتدار درواقع لوله‌ای است که در ضخامت دقیق تولید نشده و کالای مرجوعی روند تولید سایر لوله‌ها است. ابعاد این محصول به شکل حاصل ضرب دو عدد نشان داده می‌شود که به‌ترتیب نشان‌دهنده قطر خارجی و داخلی آن است. اختلاف این دو عدد تقسیم بر دو نشان‌دهنده ضخامت آن است. از این محصول در ساخت سیلندر استفاده می‌شود.

لوله بدون درز

لوله گوشتدار

عوامل تاثیرگذار بر قیمت لوله آهنی و قیمت لوله فلزی

قیمت لوله فلزی بر اساس نوع، قطر و طول لوله تعیین می‌شود. پیش از خرید لوله حتماً باید نوع کاربرد لوله را مشخص و سپش برای خرید اعلام کنید. از دیگر عوامل مهم تعیین قیمت روز لوله می‌توان به برند تولیدکننده اشاره کرد.

  • قیمت فولاد به‌عنوان ماده اولیه ساخت لوله در صنعت ساخت‌وساز ‌تأثیر دارد؛ سرعت رشد اقتصادی مستقیماً بر تقاضای اجتماعی برای مصرف فولاد و درنتیجه بر قیمت انواع لوله تأثیر می‌گذارد.
  • مواد خام و اولیه مانند فولاد سنگ آهن و زغال سنگ کک است. تغییرات در قیمت سنگ آهن عامل مهمی است که بر هزینه‌های تولید فولاد تأثیر می‌گذارد. از طرفی قیمت محصولات و تولیدات در صنایعی که به خرید پروفیل نیاز دارند، بر قیمت پروفیل تأثیر مستقیم دارد.
  • عرضه و تقاضا در بازار آهن‌آلات پیوند مستقیمی با رویدادهای سیاسی و اجتماعی جهانی و محلی دارد و می‌تواند تأثیر مستقیم بر رکود یا حرکت بازار آهن‌آلات و کاهش و افزایش قیمت روز انواع داشته باشند.
  • ظهور تکنولوژی‌های جدید در تولید انواع پروفیل می‌تواند بر قیمت روز لوله اثر بگذارد؛ به‌این دلیل که سطح فنی و کیفی محصولات نقش اساسی در تعیین قیمت لوله دارد و این عامل تحت‌تأثیر تکنولوژی‌های و فناوری‌های جدید همواره درحال تغییر و پیشرفت است و از جهت تأثیر بر هزینه‌های تولید در قیمت لوله تأثیرگذار است.

لیست قیمت لوله سیاه

لوله سیاه به نوعی از لوله فولادی گفته می‌شود که از خم کردن و اتصال ورق‌های فولادی و با روش‌های گوناگون تولید می‌شود. این لوله‌ها در دو نوع لوله سیاه درزدار سبک و سنگین تولید می‌شود. لوله‌ سیاه از سایز 3.8 اینچ تا 20 اینچ با وزن‌های مختلف در بازار وجود دارد. ضخامت این لوله‌ها نیز از 1 تا 6 میلی‌متر متغیر است.

لوله سیاه درزدار، از چند لایه فلز با ضخامت‌های مختلف تولید می‌شود که انعطاف‌پذیرند و در دمای بالا مقاومت خوبی دارند، در برابر اسید و نمک مقاوم‌اند و در برابر خوردگی و ضربه مقاوم‌اند. همچنین لیست قیمت لوله سیاه که در ادامه آمده است، تحت تأثیر انواع و کاربرد آن متفاوت است. از لوله سیاه درزدار نمی‌توان برای انتقال سیالات استفاده کرد؛ چون گالوانیزه نیست. استاندارد لوله‌های سیاه درزداری که برای انقال آب و گاز و سایر سیالات مناسب هستند، بر اساس DIN 2441 , DIN 2440 است.

قیمت لوله سیاه

لوله سیاه

بهترین راه استعلام قیمت روز لوله آهنی و خرید لوله

قبل از هر اقدامی برای خرید لوله باید از مناسب‌بودن قیمت آن مطمئن شوید. با استفاده از اطلاعات به‌روز سایت‌های معتبری که در زمینه آهن‌آلات فعالیت می‌کنند می‌توانید بهترین قیمت روز لوله را به‌دست‌بیاورید و براساس آن تصمیم بگیرید. همان‌طورکه مشخص است، پیش از خرید باید نوع لوله را مشخص کنید. اگر درباره لوله مناسب برای پروژه موردنظرتان مطمئن نیستید، از مشاوران باتجربه کمک بگیرید. دقت داشته باشید که خرید لوله از کارخانه عموماً انتخاب خوبی نیست؛ باتوجه به اینکه کارخانه‌های تولیدی، محصولات خود را به‌صورت انبوه می‌فروشند و باید به‌صورت مستقیم با آن‌ها در ارتباط بود، خرید لوله از طریق بازرگانی‌های معتبر انتخاب به‌صرفه‌تری است.

راهنمای خرید لوله فلزی از آیرومارت

قبل از خرید انواع لوله، باید مطمئن شوید که دقیقاً چه می‌خواهید و نیاز پروژه شما چیست. اگر شناخت دقیقی از انواع لوله ندارید بهتر است دراین‌باره با افراد متخصص و کارشناس مشورت کنید. همچنین تهیه آهن‌آلات از فروشنده‌‎های معتبر آنلاین می‌تواند در این زمینه یاریگر شما باشد. یک تأمین‌کننده خوب فولاد می‌تواند به هر سؤال احتمالی پاسخ بدهد و با تیمی از متخصصان آگاه به فرایندهای مختلف ساخت انواع لوله مناسب‌ترین محصول را به شما پیشنهاد بدهد. از همه‌مهم‌تر اینکه انواع متنوع لوله را در اختیار داشته باشد و در اولین فرصت به بهترین شکل برای شما ارسال کند.

پیشرو صنعت نفت آسیا با برند تجاری آیرومارت، یکی از مراکز معتبر کشور در زمینه فروش آهن‌آلات است. این شرکت با بیش از سه دهه تجربه و حضور کارشناسان مجرب، در زمینه بازار آهن بهترین اطلاعات و مشاوره را به شما ارائه می‌دهد.
آیرومارت با امکاناتی مانند انباری به مساحت 10 هزار متر در شورآباد تهران، آماده است تا در زمینه استعلام قیمت انواع مقاطع فولادی از جمله قیمت انواع لوله در کنار شما باشد. همچنین می‌تواند در سریع‌ترین زمان، مقاطع فولادی از برندهای مختلف را برای خریداران ارسال کند.

همچنین این مجموعه برای کسانی که علاقه‌مند به خرید از تالار فرعی بورس هستند، در این زمینه مشاوره می‌دهد. همچنین خدماتی ازجمله باربری، انبارداری مدرن و خمکاری و برش‌کاری مقاطع فولادی را ارائه می‌کند.
می‌توانید برای دریافت اطلاعات دقیق و به‌روز از قیمت آهن‌آلات و شرایط خرید انواع مقاطع ساختمانی به سایت آیرومارت به آدرس iromart.com مراجعه کنید یا با شماره 02145306 تماس بگیرید.

بیشتر بخوانید

نظر کاربران

به این مقاله امتیاز دهید
امتیاز بدهید page

سوالات متداول

1 تفاوت لوله درزدار و بدون درز چیست؟

لوله بدون درز به طور مستقیم از شمش فولادی تولید می‌شود در حالی که لوله درزدار با خمکاری ورق و جوشکاری درز اتصال تولید می‌گردد.

2 لوله اسپیرال با لوله درز مستقیم چه تفاوتی دارد؟

لوله اسپیرال قابل تولید در سایزهای بزرگتر است. این محصول از ورق و به کمک خمکاری حلزونی و سپس جوشکاری درزجوش تولید میشود. لوله درزمستقیم اما از خمکاری ورق با مرکزیت محور طولی آن تولید و درزجوش در آن یک خط مستقیم است.

3 لوله استیل در چه آلیاژهایی قابل تامین است؟

لوله استیل مناسب برای صنایع غذایی دکوراتیو و صنایع پتروشیمی قابل تامین در تمام آلیاژهاست. به طور ویژه آلیاژهای 304 و 316 بیشترین کاربرد را دارند.

4 آیا امکان بازرسی محصول خریداری شده وجود دارد؟

امکان بازرسی محصول قبل از بارگیری و در انبار مبدا برای مشتریان فراهم است.

021-45306
محصولات وارد شوید! لیست سفارشات 021-45306فروش و بازرگانی

درخواست سفارش

کیلوگرم
معادلتن

قیمت نهایی بعد از تماس و اعلام کارشناس مشخص می شود.