صفر تا صد مراحل ساخت سوله صنعتی

5/5 - (4 امتیاز)
انواع سوله صنعتی
۵/۵ - (۴ امتیاز)

در هنگام ساخت سوله با تیرآهن، شما به فضایی نیاز دارید که وسیع و باز باشد و ستون‌ها مانع رفت و آمد در بین آن نشوند. از طرفی ساختمان باید به اندازه‌ای خوب و باکیفیت باشد که خطری افراد و تجهیزات داخل را تهدید نکند. موارد ذکر شده همگی به این بستگی دارند که شما روش ساخت سوله را به‌طور اصولی پیش ببرید.

ما در این مقاله قصد داریم اطلاعاتی درباره مراحل ساخت سوله صنعتی و مصالح مورد نیاز آن را با شما به اشتراک بگذاریم. در ادامه همراه وبلاگ آیرومارت باشید.

مراحل ساخت سوله صنعتی

معرفی سوله صنعتی

سوله صنعتی از جمله سازه های بزرگی بوده که به طور عمده برای فعالیت های تجاری و صنعتی طراحی می شوند. از ویژگی های بارز این سوله ها می توان به هزینه ساخت نسبتا پایین، نگهداری آسان و سریع، ساخت سریع و فضای وسیع و بدون مانع در آن اشاره کرد.

سوله های صنعتی به دلیل استحکام بالا و عمر طولانی، گزینه مناسبی برای استفاده جهت سردخانه ها، کارخانه های مختلف مانند فولادسازی، خودروسازی، پمپ سازی و… استفاده می شود.

مراحل ساخت سوله صنعتی

در ادامه روش مراحل ساخت سوله صنعتی را گام به گام به شما در ۵ مرحله خواهیم گفت؛

۱. تعیین کاربری سوله

در ابتدا دقیقا مشخص کنید که سوله مورد نظر را برای چه کابردی می‌سازید و در آینده قرار است جهت چه منظوری استفاده شود. با این کار شما می‌دانید که به فکر ساخت سوله کوچک هستید یا باید سوله بزرگ باشد، آیا قرار است که در آینده آن را گسترش دهید یا خیر؟ زیرا ممکن است پس از ساخت دیگر امکان گسترش سوله وجود نداشته باشد.

بیشتر بدانید: هزینه ساخت سوله

مواردی مانند تعداد بخش‌های سوله، عرض سوله و تعداد دیوارهای محصور سوله، همه از عوامل مهمی محسوب می‌شوند که باید در ابتدا مورد بحث قرار گیرند. با این کار سرمایه‌گذاری شما نیز در معرض خطر قرار نمی‌گیرد. برنامه‌ریزی مناسب و بحث در مورد جزئیات در ابتدا تضمین می‌کند که سوله‌ی مناسبی بسازید.

۲. تعیین محل ساخت سوله

شاید شما پیش از ساخت سوله صنعتی خود، دقیقا محل سایت را بررسی کرده باشید و تمام جزئیات منطقه را بدانید. در غیر این صورت پیشنهاد می‌کنیم که قبل از شروع هر کاری، سایت را بررسی کنید و مطمئن شوید این محل برای سوله مناسب است. اگر یک بازرسی کامل انجام شود، می‌توان از مسائل احتمالی مانند دسترسی راحت به محل سوله و زهکشی اطلاع پیدا کرد.

همچنین بخوانید: ورق مورد استفاده در ساخت سوله

ساخت سوله صنعتی

۳. طراحی اولیه سوله صنعتی

هنگامی که سایت شما بازدید و بررسی شد، حال نوبت به ساخت سوله با کمترین هزینه می‌رسد. البته هزینه کم به معنای بی‌کیفیت بودن کار نیست، بلکه شما باید با تحقیق در مورد قیمت میلگرد، ورق فولادی و …، بهترین قیمت را پیدا کنید تا در هزینه‌های شما صرفه‌جویی شود.

از تجهیزات مورد نیاز و رنگ سوله گرفته تا ورودی و بخش‌های مختلف آن را باید در این مرحله طراحی کنید. گزینه‌هایی مانند پوشش، تهویه، اتصالات داخلی و کف‌های نیم طبقه و … را در برنامه خود قرار دهید.

۴. دریافت مجوزهای لازم

یکی از عوامل بازدارنده بزرگ برای بسیاری از افرادی که به فکر ساخت سوله هستند، درخواست هرگونه مجوز ساختمانی و شورایی است. بنابراین شما باید این کار را یا خودتان انجام دهید یا از مشاوری مجرب کمک بگیرید تا تمام مجوزهای لازم را دریافت کند. زیرا در صورت عدم وجود هر کدام از این مجوزها، ممکن است بعدا به مشکل بربخورید. بنابراین پس از تعیین محل ساخت و پلان اولیه، طرح را به اداره‌های مربوطه ببرید و برای کسب جواز اقدام کنید.

۵. شروع به ساخت سوله

هنگامی که هرگونه مجوز مورد نیاز وجود دارد، می‌توانید به جزئیات نهایی مرحله طراحی و مهندسی بپردازید. اینجاست که طراحی سازه شما نهایی می‌شود و هزینه ساخت سوله را برآورد می‌کنید. سپس در این مرحله از فرآیند ساخت همه چیز واقعا شکل می‌گیرند و مرحله نهایی ساخت و ساز است.

انواع مصالح مورد نیاز برای ساخت سوله

برای ساخت سوله صنعتی از مصالح مختلفی استفاده می شود. سازه سوله های صنعتی اغلب از تیرآهن های با سایز های مختلف و با پوشش های محافظتی جهت جلوگیری از خوردگی و زنگ زدگی ساخته می شود.

دیواره ها و ورق های جداکننده نیز به طور معمول از ورق ST37 با ضخامت ۵ میلیمتر تا ۳۰ میلیمتر و در بعضی موارد دیگر از ورق های ST52 استفاده می‌شود. جوش‌های مصرفی نیز از ۴ میلیمتر تا ۳۰ میلیمتر تغییر می‌کنند.

از انواع مختلف پوشش و مصالح مورد استفاده در ساخت سقف و دیوار سوله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • قیمت ورق گالوانیزه
  • آلوزینک
  • آلومینیوم همراه با عایق پشم شیشه
  • ساندویچ پانل‌های سقفی و دیواری از نوع پلی یورتان (با ضخامت‌های ۴ و ۵ و۶ و۸ و ۱۰)
  • آجر و سیمان برای دیوارهای سوله و ورق سقفی برای پوشش سقف

هزینه ساخت سوله صنعتی

هزینه ساخت سوله صنعتی به عوامل متعددی بستگی دارد. از جمله این عوامل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • نوع استفاده و کاربری
  • ابعاد سوله
  • مشخصات سازه و وزن فولاد مورد نیاز
  • شرایط آب و هوایی و محل ساخت و ساز
  • مواد مورد نیاز برای پوشش دیوار
  • مصالح مورد استفاده برای سقف
  • مصالح مورد نیاز برای نمای سوله
  • پوشش کف سالن
  • تجهیزات مورد نیاز برای روشنایی
  • تجهیزات مورد نیاز برای تامین تهویه مطبوع

در صورت آگاهی از موارد فوق شما می‌توانید به راحتی هزینه مربوط به سوله مورد نظر را بررسی کنید. این هزینه بر اساس متر مربع حساب می‌شود. تخمین دقیق هزینه ساخت سوله کمی دشوار است، اما اگر موارد فوق را بدانید، می‌توانید راحت‌تر قیمت نهایی را حساب کنید.

خرید مصالح مورد نیاز برای ساخت سوله صنعتی

با استفاده از این موارد کاربردی، شما می‌توانید مرحله به مرحله پیش رفته و سوله خوب و مناسبی را بسازید. جهت ساخت سوله ارزان، به تجهیزات مقرون به‌صرفه و باکیفیت نیاز دارید.

آیرومارت با سابقه‌ای درخشان در خدمت شماست، کارشناسان ما به شما کمک می‌کنند تا مصالح مورد نیاز را با قیمت خوبی تهیه کنید. در آیرومارت انواع مقاطع فولادی از جمله تیرآهن، میلگرد، ورق، نبشی و … به صورت آنلاین به فروش می‌رسند.

همانطور گفتیم، ورق فولادی در ساخت سوله بسیار پرکاربرد است و بخش عظیمی از هزینه های ساخت آن را در بر می‌گیرد. با مراجعه به صفحه قیمت ورق، به قیمت امروز این محصول فولادی در بازار، دسترسی خواهید داشت.

برای دریافت مشاوره پیش از خرید هر نوع اهن آلاتی، کافیست با شماره ۰۲۱۴۵۳۰۶ تماس بگیرید یا از طریق چت آنلاین سایت ما، اقدام کنید.

منبع: abcsheds

admin

نظر کاربران

به این مقاله امتیاز دهید
5/5 - (4 امتیاز)

  1. هادی
    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۱ ۱۵:۰۴
    تو ساخت سوله از کدوم تیرآهن استفاده میشه؟
    1. آیرومارت
      اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۱ ۱۴:۵۲
      با سلام . برای ساخت سوله از تیرآهن معمولی یا ipe استفاده می‌شود.
021-45306

با شما تماس میگیریم

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی

بازه زمانی مورد نظر جهت تماس
مشاوره در ساعات کاری 021-45306
محصولات وارد شوید! لیست سفارشات 021-45306فروش و بازرگانی

درخواست سفارش

کیلوگرم
معادلتن

قیمت نهایی بعد از تماس و اعلام کارشناس مشخص می شود.