فروش لوله فولادی اعتباری و با ضمانت
لوله های فولادی به دلیل خواص مکانیکی خوب و قیمت مقرون به صرفه دارای کاربردهای گسترده ای در صنایع مختلف هستند. فروش لوله فولادی اعتباری به پیمانکاران این امکان را می دهد که بدون نیاز به پرداخت نقدی کامل، لوله های فولادی مورد نیاز خود را خریداری کرده و پروژه خود را پیش ببرند.
لوله فولادی چیست ؟
لوله های فولادی به دلیل استحکام بالا و تنوع گسترده، جایگاه ویژه ای در صنایع مختلف دارند. این لوله ها از مواد پایه ای آهن و به همراه مقدار اندکی کربن و سایر عناصر آلیاژی تولید می شوند.
این نوع لوله ها را می توان به صورت درزدار و بدون درز تولید کرده و در بسیاری از صنایع از جمله آب و فاضلاب، ساختمانی، نفت، گاز و… استفاده نمود. در ادامه انواع لوله فولادی معرفی شده است.
بیشتر بخوانید: قطر نامی لوله چیست؟ + کاربرد
انواع لوله فولادی
لوله های فولادی در بازار با تنوع بالایی عرضه می شوند، که این تنوع شامل کاربرد، جنس و ابعاد لوله است.
بر این اساس لوله های فولادی را می توان به موارد زیر تقسیم بندی نمود؛
همچنین ببینید: فروش اعتباری شیرآلات صنعتی
لوله داربست
لوله های داربستی به دلیل کاربرد خاص خود در ساخت داربست در پروژه های ساختمانی، نیازی به تحمل فشار سیالات نداشته و بنابراین تحت استانداردهای سختگیرانه تولید قرار نمی گیرند. این ویژگی باعث می شود که هزینه تولید این نوع لوله ها پایین تر از سایر انواع لوله های فولادی باشد.
لوله گالوانیزه
لوله های گالوانیزه به لوله هایی اطلاق می شود که دارای پوشش روی بوده که موجب افزایش مقاومت لوله به خوردگی و زنگ زدگی می شود. این نوع لوله به رغم هزینه تولید و قیمت بالاتر نسبت به لوله های سیاه، به دلیل مقاومت و دوام بهتر در برابر خوردگی، از لحاظ اقتصادی در درازمدت مقرون به صرفه تر هستند.
بیشتر بخوانید: تفاوت لوله گالوانیزه گرم و سرد
لوله گاز
لوله های گاز از جمله لوله هایی است که در شبکه انتقال گاز طبیعی به کار می روند. این نوع لوله به دو نوع روکار و توکار تقسیم می شوند. معمولا قیمت لوله گاز توکار در کارخانه کمی بیشتر از نوع روکار است، زیرا این لوله ها نیاز به استحکام بیشتری دارند. عواملی مانند ضخامت و سایز نیز در تعیین قیمت لوله های گاز تاثیرگذار هستند.
لوله صنعتی
لوله های صنعتی به دلیل کاربرد گسترده ای که در صنایع دارند، قیمت تمام شده پروژه را تحت تاثیر زیادی قرار می دهند. این نوع لوله دارای استحکام و خواص مکانیکی بهتری بوده و قابلیت تحمل فشارهای بالا و دمای زیاد را دارند.
لوله مبلی
لوله های مبلی از ورق های فولادی با ضخامت کم تولید شده و به عنوان لوله های سبک شناخته می شوند. این ضخامت کمتر باعث کاهش وزن و قیمت لوله مبلی در هر واحد طول می شود. این نوع لوله ها دارای ظاهر زیباتری بوده و درز جوش در آن مخفی شده است.
لوله جدار چاه
لوله های جدار چاه برای تقویت و جلوگیری از ریزش دیواره چاه های آب، نفت و گاز استفاده می شود. این نوع لوله ها دارای تنوع قیمت زیادی هستند. عواملی همچون قطر، ضخامت و جنس لوله می تواند قیمت آن را تحت تاثیر قرار دهد.
بیشتر خبوانید: لوله جدار چاه چیست
لوله آب
لوله های آب عموما از نوع درزدار و با پوشش گالوانیزه انتخاب شده و در ابعاد و قیمت های مختلفی موجود هستند. این لوله ها اغلب به صورت دنده ای به یکدیگر متصل می شوند.
لوله مانیسمان
لوله های مانیسمان یا بدون درز به دلیل فرآیند تولید خاص خود و عدم وجود جوش، قیمت بالاتری نسبت به لوله های درزدار دارند. به علاوه، از آنجا که این لوله ها عمدتا وارداتی هستند، لذا قیمت آن ها نسبت به لوله های تولید داخل بیشتر می باشد.
قیمت لوله مانیسمان بر اساس سایز و رده آن تعیین شده و هر چقدر قطر یا رده لوله بیشتر باشد، قیمت آن نیز افزایش می یابد.
لوله اسپیرال
لوله های اسپیرال یا مارپیچی به دلیل روش تولید خاص خود که شامل جوش دادن ورق های فولادی به صورت مارپیچ است، استحکام بالایی دارند. با این حال، هزینه تولید و قیمت آن ها نسبت به لوله های جوش مستقیم بیشتر است، اگرچه معمولا کمتر از لوله های بدون درز قیمت گذاری می شوند.
قیمت لوله سیاه اسپیرال به صورت کیلویی محاسبه شده و عواملی مانند سایز، ضخامت و جنس ورق فولادی در تعیین آن تاثیرگذار است.
عوامل موثر بر قیمت لوله فولادی
قیمت لوله های فولادی تحت تاثیر عوامل مختلفی از جمله میزان عرضه و تقاضا در بازار قرار داشته و به همین دلیل نوسانات روزانه را تجربه می کند.
به طور کلی عوامل موثر بر قیمت لوله های فولادی عبارتند از؛
سایز و ضخامت لوله
لوله های فولادی در ابعاد و ضخامت های مختلف تولید می شوند و هرچه لوله ضخیم تر و قطورتر باشد، وزن بیشتری داشته و در نتیجه منجر به افزایش قیمت آن می شود.
جنس لوله
جنس فولاد استفاده شده از نظر عناصر به کار رفته در آلیاژ آن نیز از عوامل موثر بر قیمت لوله است. به طور کلی، لوله های با روکش، مانند لوله های گالوانیزه، قیمت بیشتری نسبت به لوله های معمولی دارند.
برند تولیدکننده
کارخانه های مختلف از استانداردها و فناوری های متفاوتی برای تولید لوله استفاده می کنند که این موضوع می تواند بر کیفیت و قیمت نهایی تاثیر بگذارد. همچنین، لوله های وارداتی معمولا قیمت بیشتری نسبت به محصولات تولید داخل دارند.
عوامل بازار و اقتصادی
علاوه بر مشخصات فنی، قیمت لوله فولادی تحت تاثیر شرایط اقتصادی و تحولات بازار نیز قرار دارد. عواملی مانند عرضه و تقاضا، قیمت جهانی و داخلی فولاد، نرخ تورم، نرخ ارز و قیمت حامل های انرژی در تعیین قیمت نهایی مقاطع فولادی موثر هستند.
یکی از راهکارهای کاهش فشار مالی پیمانکاران، استفاده از فروش لوله فولادی اعتباری و اقساطی است. مجموعه آیرومات نیز این امکان را برای این مهندسان فراهم آورده تا بتوانند با خیال آسوده پروژه خود را آغاز نمایند.
فروش لوله فولادی اعتباری در آیرومارت
یکی از چالش های اصلی تولیدکنندگان و انبوه سازان، تامین منابع مالی برای خرید حجم بالای محصولات فولادی، از جمله لوله ها است. ناتوانی در تامین اعتبار می تواند پروژه های عمرانی را متوقف کند.
مجموعه آیرومارت با ارائه امکان فروش اعتباری لوله های فولادی و با ضمانت، شرایطی را فراهم آورده است که خریداران می توانند با گشایش اعتبار اسنادی (LC) از بانک، لوله های مورد نیاز را به صورت مطمئن خریداری کنند.
فروش لوله فولادی اعتباری به ویژه با استفاده از اعتبار اسنادی یا LC، به مشتریان این امکان را می دهد که بدون پرداخت کامل نقدی در ابتدای قرارداد، لوله فولادی مورد نیاز خود را تامین کرده پروژه را آغاز نمایند. مزیت بزرگ این روش کاهش تاثیر تورم بر فرآیند مالی پروژه ها است.
برای استعلام قیمت لوله فولادی و همچنین اطلاعات بیشتر در خصوص خرید اعتباری این محصول می توانید با کارشناسان آیرومارت تماس حاصل فرمایید.