قیمت پروفیل

مراحل ثبت سفارش

درخواست خرید

با کارشناسان حرفه ای ما، فرآیند خرید را در کمترین زمان ممکن انجام دهید

پیش فاکتور

ارائه پیش فاکتور برای سازمان ها و مراکز دولتی و خصوصی

تسویه حساب نهایی

تسویه مبلغ خرید به صورت نقدیو یا چک مدت دار

ارسال و تحویل بار

ارسال و تحویل بار سفارشی شما در کمتر از 24 ساعت

پروفیل (Steel Profiles) یا قوطی به مقاطع فولادی گفته می‌شود که طی فرایند نورد، کشش یا فشار شکل می‌گیرند و سطح مقطع یکسانی دارند. این اشکال در تمام طول خود سطح مقطع یکسانی دارند. انواع پروفیل اغلب در تقویت بتن یا سازه‌های ساختمانی استفاده می‌شوند. قیمت پروفیل که از طریق تکنیک‌های مختلفی مانند برش پلاسما با کیفیت بالا، برش لیزری و برش با آب به‌شکل‌های مختلف درمی‌آید، در بخش‌هایی مانند ساخت‌وساز، حمل‌ونقل، معدن، کشتی‌سازی و انرژی رصد می‌شود؛ چون قیمت روز پروفیل و قیمت قوطی یکی از عوامل مؤثر در هزینه‌های ساخت‌وساز است.

پروفیل یا قوطی آهن؟ کدام درست است؟

جست‌وجوی فراوان عبارت‌های «قیمت پروفیل» یا «قیمت قوطی آهن» و حتی «قیمت قوطی پروفیل» نشان می‌دهد که افراد مختلف پروفیل و قوطی آهن را به یک معنا استفاده می‌کنند که تا حد زیادی درست است. پروفیل و قوطی آهنی هردو، نام رایج یک محصول هستند. حتی در کارخانه‌ها نیز از هر دو عبارت استفاده می‌شود، اما از نظر فنی و تکنیکی عبارت «پروفیل» درست‌‎تر است؛ بنابراین می‌توانید با هر دو عبارت قیمت قوطی آهن و قیمت پروفیل از سایت‌های معتبر قیمت انواع پروفیل را در دست داشته باشید.

چرا از پروفیل استفاده می‌شود؟

استفاده از انواع پروفیل به افزایش استحکام پروژه‌های ساخت‌وساز و سازه‌های صنعتی کمک می‌کند. انواع مختلفی از پروفیل‌های فولادی وجود دارد، از تقویت‌کننده‌های بتن گرفته تا پروفیل‌های خاص که هیچ شکل استانداردی ندارند. پروفیل‌ها به‌طورکلی به دو دسته پروفیل باز و بسته تقسیم می‌شوند و وزن و قیمت پروفیل باتوجه به این انواع، متفاوت است.

پروفیل باز

به پروفیل‌هایی که سطح مقطع باز دارند، پروفیل باز گفته می‌شود که معمولاً در ساخت پروژه‌های کشتی‌سازی، پارکینگ طبقاتی، استادیوم و… کاربرد دارند و شامل پروفیل زد، سپری و آبرو می‌شوند.

پروفیل بسته

پروفیل بسته به انواعی از پروفیل گفته می‌شود که سطح مقطع بسته دارند و در سازه‌های مختلفی ازجمله سازه‌های مسکونی استفاده می‌شوند. از انواع پروفیل، می‌توان به hss اشاره کرد که در ادامه توضیح خواهیم داد.
در ادامه به انواع پروفیل و کاربردهای مختلف آن‌ها اشاره می‌کنیم:

انواع قوطی پروفیل و کاربردهای آن

براساس شکل مقطع، ابعاد و حتی نوع آلیاژ ورق مورد استفاده، پروفیل‌های متفاوتی در بازار موجود است. در ادامه با انواع پروفیل آشنا می‌شویم.

پروفیل صنعتی؛ پرکاربردترین پروفیل

پروفیل صنعتی یا «Industrial Profile» مقطعی فولادی است که با استفاده از ورق سیاه ساخته می‌شود؛ بنابراین قیمت ورق سیاه بر قیمت پروفیل صنعتی تأثیر مستقیم دارد.
این نوع پروفیل در مقایسه با پروفیل معمولی، ضخامت بیشتری دارد. پروفیل سنگین و قوطی صنعتی که نام‌های دیگر این مقطع فولادی است. در صورتی که ضخامت پروفیل از مقدار اسمی بیشتر باشد به آن پروفیل سنگین، و در صورت کمتر بودن، پروفیل سبک نامیده می‌شود.

مقطع این نوع پروفیل به صورت مربع یا مستطیل است. مقاطع مربعی در ضخامت‌های 2 تا 10 میلی‌متر و ابعاد 6000*10*10 تا 6000*300*300 تولید می‌شود. مقاطع مستطیلی را نیز در ضخامت‌های مشابه از ابعاد 6000*20*10 تا 6000*300*200 تولید می‌کنند. لازم به ذکر است که با افزایش سطح و ضخامت قیمت قوطی آهن افزایش پیدا می‌کند.
در میان انواع پروفیل، قوطی صنعتی به‌عنوان پرکاربردترین پروفیل در صنعت ساخت‌وساز و ساخت ماشین‌های صنعتی کاربرد دارد. خودروسازی، صنایع نظامی، عمرانی، ساخت سوله و شاسی ماشین‌آلات از دیگر محل‌های مصرف این نوع مقطع است.

پروفیل ساختمانی؛ پروفیل‌های چهارگوش

همان‌طور که از نام آن پیدا است، این گروه از پروفیل‌ها در بخش‌های مختلف ساختمان کاربرد دارند. در کتاب استاندارد فولاد، مقطعی که به‌عنوان پروفیل ساختمانی شناخته می‌شود، با واژه « HSS» که مخفف
«Hollow Structural steel» به معنای مقاطع توخالی فولادی، نشان داده می‌شود.

به‌طورکلی پروفیل ساختمانی، محصول اولیه فولادی محسوب نمی‌شود و با شکل‌دادن انواع ورق‌های فولادی از طریق نورد سرد، به تولید می‌رسد؛ به‌همین‌دلیل قیمت پروفیل ساختمانی تحت‌تأثیر قیمت ورق سیاه است. پروفیل‌ها عمدتاً از ورق‌های فولادی آلیاژ ST37 تولید می‌شوند که خواص مکانیکی و فیزیکی خوب و چقرمگی قابل قبولی است.

همچنین عملیات نورد سرد به‌خوبی به روی آن قابل انجام است. پروفیل ساختمانی بسته به محل مصرف انواع مختلفی پیدا می‌کند. انواع پروفیل ساختمانی شامل پروفیل قوطی، پروفیل پنجره و پروفیل لنگه دری می‌شود. این پروفیل‌ها اغلب مقطع چهارگوش مربعی یا مستطیلی دارند. برای مشاهده قیمت این نوع پروفیل می‌توانید به صفحه قیمت پروفیل ساختمانی و کانال قیمت پروفیل آیرومارت مراجعه کنید.

پروفیل قوطی؛ ساده‌ترین قوطی آهنی

پروفیل قوطی ساده‌ترین سطح مقطع این محصول است که به شکل مربع یا مستطیل تولید می‌شود. پروفیل قوطی کاربردهای متعددی در ساختمان‌سازی دارد. از آن برای ساخت اسکلت برخی سازه‌های کوچک و بزرگ، ساخت نرده‌های فلزی، محافظ‌های درب و پنجره یا پل‌های سبک استفاده می‌شود. این نوع پروفیل در ضخامت‌های 2 ، 5/2 و 3 میلی‌متر بیشترین کاربرد را دارد. پروفیل قوطی ساده‌ترین و پرکاربردترین نوع پروفیل‌های ساختمانی است که قیمت آن در کنار قیمت میلگرد همواره مورد استعلام است.

انواع پروفیل پنجره؛ در 3 نوع متفاوت

این دسته از انواع پروفیل ساختمانی به‌منظور تولید قالب پنجره‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. پروفیل پنجره در 3 نوع اصلی بیشترین کاربرد را دارد. پروفیل 507، پروفیل 508 و پروفیل 509 معرف این محصولات در اشکال مختلف هستند.
نوع 507 پروفیل پنجره یا پروفیل سپری، دارای دو لبه به شکل یک سپری فولادی است. لبه‌های این پروفیل مناسب برای تعبیه پنجره طراحی شده است. روش تولید و شکل دهی پروفیل 507 متفاوت از پروفیل قوطی است. به همین دلیل قیمت پروفیل ساختمانی در این نوع کمی متفاوت با نوع ساده آن است.

پروفیل 508 یا پروفیل دو لبه از دیگر انواع پروفیل پنجره است. این نوع پروفیل ساختمانی برخلاف پروفیل سپری دارای دو لبه به صورت قطری است که کاربردهای خاص خود را دارد. قیمت پروفیل ساختمانی 508 معمولا برابر با نوع 507 است.
نوع آخر پروفیل‌های پنجره، پروفیل 509 یا تک لبه است. برخلاف دو نوع قبلی این نوع با یک لبه‌ برآمده برای ساخت قالب پنجره یا درهای فلزی کاربرد دارد. قیمت پروفیل ساختمانی در نوع 509 نیز مشابه انواع قبلی، کمی متفاوت از قیمت پروفیل قوطی است. قیمت پروفیل در و پنجره را می‌‎توانید از سایت آیرومارت استعلام کنید.

پروفیل لنگه دری

پروفیل لنگه دری یکی دیگر از انواع پروفیل ساختمانی است و اختصاصاً برای تولید چهارچوب انواع درهای فلزی و چوبی استفاده می‌شود. پروفیل لنگه دری از انواع پروفیل‌های باز به حساب می‌آید؛ به این معنا که مقطع آن‌ها برخلاف انواع قبلی بسته نیست. برای ساخت این نوع پروفیل فقط به فرایند رول فرمینگ ورق فولادی نیاز است و جوشکاری مورد نیاز نیست.
قیمت پروفیل ساختمانی در نوع لنگه دری نیز متأثر از قیمت ورق و تسمه فولادی است. پروفیل لنگه دری در دو نوع فرانسه و رومی بیشترین کاربرد را دارد.

پروفیل مبلی معروف به پروفیل سبک

پروفیل مبلی که به پروفیل سبک و پروفیل روغنی معروف است یکی از انواع پرمصرف پروفیل‌های فولادی است. این پروفیل برخلاف انواع پروفیل‌های ساختمانی و صنعتی از ورق روغنی تولید می‌شود؛ به‌همین‌دلیل پروفیل مبلی ظاهری براق و روشن دارد؛ بر همین اساس با نام پروفیل روغنی نیز شناخته می‌شود.
به‌دلیل نازک‌تر بودن این نوع پروفیل نسبت به پروفیل‌های صنعتی از آن به عنوان پروفیل سبک نیز یاد می‌شود. پروفیل مبلی از ورق روغنی تولید می‌شود؛ به‌همین‌دلیل قیمت پروفیل مبلی وابسته به قیمت ورق روغنی است.

پروفیل مبلی معمولاً از ورق‌های روغنی در استانداردهای ST12 و ST14 تولید می‌شود. این نوع پروفیل‌ها معمولاً انعطاف و شکل‌پذیری بالایی دارند و برای ساخت و طراحی لوازم خانگی مثل مبل و میز بیشترین کاربرد را دارند. قیمت پروفیل سبک در استانداردهای مختلف تفاوت اندکی با یکدیگر دارند. ضخامت تولیدی این نوع پروفیل شامل 0.7، 0.9، 1، 1.25 و 1.5 میلی‌متر می‌شود.

پروفیل زد؛ مناسب ساخت سوله، سالن و پارکینگ

همان‌گونه از نام آن پیداست، شکل مقطع به صورت حرف انگلیسی z است. سایز بندی پروفیل Z بر اساس ارتفاع آن انجام می‌گیرد. در بازار آهن آلات این مقطع آهنی در سایزهای 14 تا 30 و ضخامت 2.5، 3 و 3.5 بیشتر معامله می‌شود. وزن سبک، استحکام و سهولت نصب در ساخت سقف سوله، سالن و پارکینگ کاربرد گسترده دارد. برای آشنایی بیش‌تر با این پروفیل می‌توانید به صفحه خرید پروفیل زد در آیرومارت مراجعه کنید.

پروفیل استیل؛ قوطی آهنی ضد زنگ

پروفیل استیل از آلیاژ «Stainless Steel» یا فولاد زنگ‌نزن یا فولاد ضد زنگ ساخته می‌شود. آلیاژ استیل عموماً به فولادهایی اطلاق می‌شود که درصد عناصر نیکل و کروم آن نسبت به سایر عناصر بیشتر باشد.
در فولادهای استنلس استیل میزان کروم بیشتر از 10.5 درصد و میزان کربن کمتر از 1.5 درصد است. این درصد سبب افزایش مقاومت به خوردگی بر روی محصول می‌شود.
به‌این‌دلیل که کروم موجود در این آلیاژ پس از ترکیب با اکسیژن هوا، اکسید کروم تشکیل می‌دهد که به‌صورت لایه‌ای روی استینلس استیل می‌نشیند و باعث می‌شود ارتباط بین هوا و فلز از بین رفته و استیل سالم بماند؛ ازاین‌رو پروفیل استیل نیز که از این آلیاژ ساخته می‌شود، مقاومت بالایی در برابر خوردگی دارد. پروفیل استیل در دو مقطع دایره و مربع تولید می‌شود که در مقطع مربع اصطلاحاً به آن قوطی و در مقطع دایره لوله نامیده می‌شود.

این گروه از انواع پروفیل به‌دلیل نبودن امکانات تولید در داخل کشور، وارداتی است؛ به‌همین‌جهت، قیمت پروفیل استیل به نرخ دلار وابسته خواهد بود. در اینجا منظور از پروفیل استیل قوطی استیل است. به‌طورکلی قیمت پرفیل استیل بیشتر از پروفیل آهنی است.
پروفیل براساس نوع آلیاژ و کاربرد به دو نوع پروفیل استیل صنعتی و پروفیل استیل دکوراتیو تقسیم می‌شود. این مقاطع به‌دلیل داشتن کروم در ساختارشان، از مقاومت به خوردگی مناسبی برخوردارند. صنایع مختلف به‌ویژه صنایع غذایی به انتخاب این نوع پروفیل تمایل دارند.
سهولت در تمیزکردن استیل به حفظ بهداشت بسیار کمک می‌کند. همچنین ظاهر زیبا و براق پروفیل استیل آن را به یک انتخاب خوب در نمای ساختمان و سازه‌ تبدیل کرده است.
آلیاژ 201،321،304 و 316 از رایج‌ترین گریدهای آلیاژی مورد استفاده در تولید قوطی استیل است. پیشنهاد می‌کنیم برای آشنایی با انواع پروفیل‌های استیل به صفحه پروفیل استیل دکوراتیو و پروفیل استیل صنعتی مراجعه کنید.

مزایای پروفیل

انواع پروفیل به‌دلیل کاربردهای فراوانی که در ساخت‌وساز دارند بسیار پرطرفدار هستن. اما این پرطرفداربودن صرفاً به‌دلیل نیاز بازار نیست. مزایای انواع پروفیل که استعلام قیمت پروفیل و بررسی نمودار قیمت قوطی آهن به‌قصد خرید آنلاین پروفیل را در کنار استعلام قیمت تیرآهن برای فعالان ساخت‌وساز در درجه اهمیت بالایی قرار می‎‌دهد عبارت‌اند از:

استحکام بالا

انواع پروفیل به‌دلیل استحکام استثنایی، امکان ایجاد ساختارهای پیچیده از سالن‌ها، سازه‌های ساختمان و قفسه انبارها و پل‌ها تا سکوهای دریایی را فراهم می‌کنند. ظرفیت باربری برتر فولاد و مقاومت در برابر تغییر شکل، دوام و طول عمر چنین سازه‌هایی را حتی زیر بارهای سنگین و در دماهای بالا تضمین می‌کند.

بهره وری

تکنیک‌های به‌کاررفته در ساخت و روش‌های به‌کارگیری انواع پروفیل فولادی به‌طور چشمگیری کارایی پروژه‌ها در صنایع مختلف را افزایش می‌دهد. استفاده از ماشین‌های برش پیشرفته و فرایندهای خودکار، در تولید انواع پروفیل باعث سرعت‌بخشیدن به کارها می‌شود. که در نتیجه باتوجه‌‌به به‌صرفه‌بودن قیمت پروفیل صرفه‌جویی در زمان و انرژی را در پی دارد.

سهولت طراحی

انواع پروفیل فولادی به‌دلیل ساختارهای خاص، دست معماران و مهندسان را در طراحی باز می‌گذارند. انواع پروفیل با تلورانس‎های دقیق و سطوح مقاومت ثابت امکان محاسبات و مشخصات طراحی دقیق را فراهم می‌کنند. دردسترس‌بودن مقاطع فولادی استاندارد ازجمله انواع پروفیل، فرایند طراحی را ساده‌تر می‌کند و امکان ادغام کارآمد در سازه‌های بزرگ‌تر را فراهم می‌کند.

مقرون به صرفه بودن

انواع پروفیل به‌عنوان مصالح مقرون‌به‌صرفه برای ساخت‌وساز شناخته می‌شوند. نسبت استحکام به وزن بالای فولاد به‌‎‎عنوان ماده اولیه پروفیل نیاز به استفاده بیش‌از حد از مواد را کاهش می‌دهد و موجب صرفه‌جویی در هزینه‌های ساخت‌وساز می‌شود. همچنین هزینه نگهداری کم و و دوام و عمر طولانی انواع پروفیل آن‌ها را به یکی از بهترین انتخاب‌‎ها برای سازه‌های مختلف ساختمانی و صنعتی تبدیل می‌کند.

کیفیت بالا

پروفیل محصولی است که ساخت محصولات با کیفیت بالا با نتایج قابل‌ پیش‌بینی را تضمین می‌کند. پروفیل‌ها در محیط‌های کنترل‌شده با بررسی‌ها و بازرسی‌های کیفی دقیق و براساس استاندارهای مشخص تولید می‌شوند. این روند تولید امکان خطا را به کمترین درصد می‌رساند. همچنین تجهیزات و فناوری‌های پیشرفته که در تولید چرخه فولاد به‌کارگرفته می‌شوند، در تضمین کیفیت انواع پروفیل و در نتیجه قیمت پروفیل تأثیر مستقیم دارند. ادغام این دو عامل در زنجیره یکپارچه تأمین با بهینه‌سازی مواد و فرایندهای مدیریت پروژه باعث شده است محصول نهایی پروسه تولید انواع پروفیل محصولی باکیفیت و قابل اطمینان باشد.

ایمنی

انواع پروفیل به‌دلیل فرایند تولید نگرانی‌های بهداشتی و ایمنی را به حداقل می‌رسانند. انواع پروفیل به‌راحتی تمیز می‌شوند و نوع ترکیبات آن‌ها خطر آلودگی محیط را کاهش می‎‌دهد. همچنین می‌توان آن‌ها را به‌راحتی تمیز کرد. ازاین‌گذشته مقاومت بالای انواع پروفیل در مقابل خوردگی و تخریب باعث ایمنی و عمر طولانی آن‌ها می‌شود. به‌همین دلیل از انواع پروفیل در صنایع مختلف و ساخت تولیداتی مانند قطعات و بدنه هواپیما، لوازم آشپزخانه و اتومبیل‌ها استفاده می‌شود.

چه عواملی در قیمت پروفیل تاثیر دارد؟

فولاد به‌عنوان ماده اولیه ساخت انواع پروفیل کالایی جهانی است. قیمت پروفیل از این جهت هم متأثر از عوامل مختلف متغیر است هم قیمت تمام‌شده سازه‌ها را در صنعت ساخت‌وساز تحت‌تأثیر قرار می‌دهد؛ مثلاً بحران مالی ایالات متحده در سال 2008 باعث سونامی اقتصادی شد و قیمت فولاد و در نتیجه قیمت پروفیل آهن به‌شدت کاهش پیدا کرد.

همچنین سرعت رشد اقتصادی مستقیماً بر تقاضای اجتماعی برای مصرف فولاد و درنتیجه بر قیمت انواع پروفیل تأثیر می‌گذارد. بنابراین می‌توان گفت که توسعه صنعت فولاد متأثر از چرخه اقتصادی است. هنگامی که اقتصاد ملی در دوره رشد سریع قرار دارد، تقاضای بازار برای انواع پروفیل قوی است و قیمت‌ها افزایش می‌یابد. زمانی که اقتصاد ملی وارد دوره تعدیل شود، قیمت تمام‌شده محصولات فولادی ازجمله قیمت پروفیل کاهش می‌یابد.

منابع بالادستی و پایین دستی

یکی دیگر از عوامل تأثیرگذار در قیمت پروفیل مواد خام و اولیه یا بالادستی مانند فولاد سنگ آهن و زغال سنگ کک است. بنابراین، تغییرات در قیمت سنگ آهن عامل مهمی است که بر هزینه‌های تولید فولاد تأثیر می‌گذارد. از طرفی قیمت محصولات و تولیدات در صنایعی که به خرید پروفیل نیاز دارند، بر قیمت پروفیل تأثیر مستقیم دارد. مثلاً اگر بازار املاک کساد باشد، ممکن است قیمت پروفیل کاهش پیدا کند. از سایر بازارهایی که می‌توانند قیمت پروفیل را تحت تأثیر قرار دهند می‌توان به صنعت تولید خودرو، صنایع ساخت بزرگراه‌ها، متروها، بنادر و بزرگراه‌ها اشاره کرد.

تاثیر شرایط سیاسی و اجتماعی در عرضه و تقاضا

عرضه و تقاضا در بازار آهن‌آلات پیوند مستقیمی با رویدادهای سیاسی و اجتماعی جهانی و محلی دارد. سرمایه‌گذاران باید به وضعیت عرضه و تقاضای محصولات فولادی و استعلام لحظه‌ای قیمت پروفیل توجه جدی داشته باشند و روند قیمت آهن‌آلات را پیگیری کنند؛ مثلاً قرارگرفتن در موقعیت پاندمی و فراگیری ویروس کرونا، درگیری روسیه و ازبکستان یا حمله روسیه به اکراین در سطح جهانی یا مسائلی داخلی مانند خبر احتمال جنگ و… می‌توانند تأثیر مستقیم بر رکود یا حرکت بازار آهن‌آلات و کاهش و افزایش قیمت پروفیل داشته باشند.

فناوری‌های جدید

ظهور و کادر تکنولوژی‌های جدید در تولید انواع پروفیل می‌تواند بر قیمت پروفیل اثر بگذارد؛ به‌این دلیل که سطح فنی و کیفی محصولات نقش اساسی در تعیین قیمت پروفیل دارد و این عامل تحت‌تأثیر تکنولوژی‌ها و فناوری‌های جدید همواره درحال تغییر و پیشرفت است و از دو جهت می‌تواند بر قیمت پروفیل اثر داشته باشد:

  • تأثیر بر فرایند تولید و سپس تأثیر بر هزینه‌های تولید
  • تولید جایگزین‌های پروفیل در نتیجه کاهش تقاضا

فرایند تولید پروفیل

فرایند تولید پروفیل را می‌توان به شش مرحله تقسیم کرد: ساخت آهن، فولادسازی اولیه، فولادسازی ثانویه، ریخته‌گری، شکل‌دهی اولیه و شکل‌دهی ثانویه که در ادامه درباره هرکدام از این مراحل توضیح می‌دهیم:

مواد اولیه

انواع پروفیل آلیاژهای فلزی هستند که از ترکیب یک آلیاژ فلزی ساخته شده از آهن و کربن است. بنابراین، فرایند تولید پروفیل با ساخت آهن آغاز می‌شود. برای انجام این کار، سنگ آهک، کک و سنگ آهن را با هم ترکیب می‌کنند و در کوره بلند قرار می‌دهند. عناصر با هم ذوب می‌شوند تا فلز داغی به نام آهن مذاب ایجاد شود.

تصفیه آهن

مرحله دوم فرایند تولید فولاد را می‌توان به دو بخش تقسیم کرد: یک کوره اکسیژن اولیه و یک کوره قوس الکتریکی. با یک کوره اکسیژن پایه، فلز مذاب تولیدشده در مرحله اول به فولاد قراضه تزریق می‌شود. سپس، اکسیژن از کوره عبور می‌کند تا ناخالصی‌های موجود در آهن مذاب را حذف کند. با کوره قوس الکتریکی، همانطور که از نام آن پیداست، الکتریسیته از طریق کوره عبور می‌کند تا آهن را تصفیه کند. این مرحله دوم محصول فولاد خام را تکمیل می‌کند.

فولادسازی ثانویه

در این مرحله آلیاژها با ترکیب‌ها و درصدهای مختلف، انواع مختلف پروفیل را به‌وجود می‌آورند. این کار با روش‌های متنوعی مانند هم زدن و تزریق انجام می‌شود که محصول نهایی با توجه به ترکیبات و آلیاژها یکی از انواع پروفیل موجود در بازار خواهد بود.

ریخته گری

در مرحله چهارم تولید فولاد برای تولید انواع پروفیل، آهن مذاب برای خنک‌سازی در قالب ریخته می‌شود. این فرایند شکل فولاد را تنظیم می‌کند و باعث تشکیل یک پوسته نازک و سخت می‌شود. که چکش‌خوار است و می‌توان آن را به شکل دلخواه از ورق‌های مسطح، تیرها، سیم یا نوارهای نازک درآورد.

شکل‌دهی اولیه

در این مرحله برای تنظیم دقیق ریخته‌گری از غلتک داغ استفاده می‌شود. فولاد به شکل و سطح مورد نظر قالب‌گیری می‌شود. برخی از نمونه‌های این قالب‌ها عبارت‌اند از شکوفه، بیلت و اسلب.

شکل‌دهی ثانویه

مرحله نهایی فرایند تولید فولاد که به تولید پروفیل منجر می‌شود و بر قیمت پروفیل اثر دارد، شکل و خواص نهایی فولاد را ایجاد می‌کند. شکل‌دهی ثانویه با روش‌های مختلفی مانند نورد سرد، ماشین‌کاری، جوشکاری، پوشش‌دهی، عملیات حرارتی و عملیات سطحی انجام می‌شود. در پایان مرحله 6، فولاد کاملاً شکل گرفته و آماده استفاده و پردازش در کاربردهای مختلف است.

ویژگی‌های پروفیل

پروفیل‌های فولادی دارای ویژگی‌های خاصی هستند که همانطور که در بالا ذکر شد آن‌ها را به محصولاتی عالی برای بخش‌های مختلف ساختمانی و صنعتی تبدیل می‌کند. بعضی از ویژگی‌های آن‌ها عبارت‌اند از:

  • تولید انواع پروفیل فولادی 7 برابر کمتر از پروفیل‌های آلومینیومی به انرژی نیاز دارد.
  • مواد اولیه تولیدی آن به‌وفور در طبیعت یافت می‌شود.
  • فولاد را می‌توان به‌طورکامل بازیافت کرد.

علاوه‌بر این‌ها پروفیل‌ها را می‌توان به روش‌های مختلفی مطابق با نیازهای مشتری با اقداماتی ازاین‌دست سفارشی کرد:

پوشش‌‎دهی

انواع پروفیل را می‌توان به روش‌های مختلف پوشش‌دهی کرد که ظاهر زیباتری داشته باشند. انواع روکش می‌توانند بافت بیشتری به پروفیل‌ها بدهند یا سطح آن‌ها را صاف و صیقلی کند. این پوشش‌ها هر کدام با اهداف خاصی انجام می‌شوند و از اصطکاک یا زنگ‌زدن فلز جلوگیری می‌کنند.

گالوانیزه کردن

این پوشش سطحی که به‌عنوان پوشش روی نیز شناخته می‌شود با فروبردن پروفیل در حمام فلز مذاب روی به‌دست می‌آید.

پوشش ضد زنگ

این نوع پوشش مقاوم‌ترین پوشش است که با مخلوط کردن قسمت فولادی با حداقل 10 تا 12 درصد کروم با فلزات دیگر، مانند مولیبدن، نیکل و تنگستن به دست می‌آید.

نمودار قیمت پروفیل در اردیبهشت 1403

نمودارهای قیمت آهن تغییرات قیمت آهن را در بازه‌های زمانی مشخص نشان می‌دهند. اطلاعات این نمودار از این جهت مهم است که می‌توان به‌روزترین قیمت آهن را نسبت به یک بازه زمانی در گذشته مقایسه و تحلیل کرد. همچنین بررسی میزان نوسان در قیمت به مصرف‌کنندگان کمک می‌کند بهترین زمان خرید را حدس بزنند. علاوه‌براین نمودار قیمت پروفیل کمک می‌کند برنامه‌ریزی دقیق‌تری برای زمان‌های مختلف پروژه انجام شود. در جدول زیر می‌توانید نوسانات قیمت پروفیل را در اردیبهشت 1403 ببینید.

جدول نمودار

نکته‌های مهم برای خرید پروفیل

یکی از مهم‌ترین نکته‌‎هایی که باید در زمان خرید پروفیل در نظر بگیرید، کیفیت مواد فولادی است؛ چون بی‌توجهی به این مسئله ممکن است در زمان ساخت‌وساز و در امنیت سازه نهایی مشکلات متعددی ایجاد کند. همچنین بررسی کیفیت پوشش‌دهی پروفیل‌ها از مسائلی است که باید در هنگام خرید انواع پروفیل درنظر بگیرید؛ چون قیمت پروفیل تحت‌تأثیر این نکته‌ها متغیر است و توجه‌نکردن به آن‌ها ممکن است باعث متضررشدن شما شود.
قبل از خرید هر نوع پروفیل، باید مطمئن شوید که دقیقاً چه می‌خواهید و نیاز پروژه شما چیست. اگر شناخت دقیقی از انواع پروفیل ندارید بهتر است دراین‌باره با افراد متخصص و کارشناس مشورت کنید. همچنین تهیه آهن‌آلات از فروشنده‌‎های معتبر آنلاین می‌تواند در این زمینه کمک‌کننده شما باشد.

یک تأمین‌کننده خوب فولاد می‌تواند به هر سؤال احتمالی پاسخ بدهد و با تیمی از متخصصان آگاه به فرایندهای مختلف ساخت انواع پروفیل مناسب‌ترین محصول را به شما پیشنهاد دهد. ازهمه‌مهم‌تر اینکه انواع متنوع پروفیل را در اختیار داشته باشد و در اولین فرصت به بهترین شکل برای شما ارسال کند.
پیشرو صنعت نفت آسیا با برند تجاری آیرومارت، یکی از مراکز معتبر کشور در زمینه فروش آهن‌آلات است. این شرکت با بیش از سه دهه تجربه و حضور کارشناسان مجرب، در زمینه بازار آهن بهترین اطلاعات و مشاوره را به شما ارائه می‌دهد.
آیرومارت با امکاناتی مانند انباری به مساحت 10 هزار متر در شورآباد تهران، آماده است تا در زمینه استعلام قیمت انواع مقاطع فولادی از جمله قیمت انواع پروفیل آهنی در کنار شما باشد. همچنین می‌تواند در سریع‌ترین زمان، مقاطع فولادی از برندهای مختلف را برای خریداران ارسال کند.

همچنین این مجموعه برای کسانی که علاقه‌مند به خرید از تالار فرعی بورس هستند، در این زمینه مشاوره می‌دهد. همچنین خدماتی ازجمله باربری، انبارداری مدرن و خمکاری و برش‌کاری مقاطع فولادی را ارائه می‌کند.
می‌توانید برای دریافت اطلاعات دقیق و به‌روز از قیمت آهن‌آلات و شرایط خرید انواع مقاطع ساختمانی به سایت آیرومارت به آدرس iromart.com مراجعه کنید یا با شماره 02145306 تماس بگیرید.

بیشتر بخوانید
1 قیمت پروفیل چطور مشخص می‌شود؟

قیمت پروفیل یا قوطی آهنی بر اساس عرضه و تقاضا، قیمت ماده اولیه، نزدیکی یا دوری از کارخانه و نرخ ارز تعیین می‌شود. شما می‌توانید در بازرگانی فولاد آیرومارت قیمت روز پروفیل را مشاهده کنید.

2 چطور سفارش خرید پروفیل ثبت کنم؟

پس از مشاهده قیمت و تماس با کارشناسان، سفارش اولیه شما ثبت شده و پس از پرداخت هزینه به محل مورد نظر شما منتقل و تحویل داده خواهد شد.

3 کدام کارخانه‌ها پروفیل تولید می‌کنند؟

کارخانه‌های متعددی به تولید انواع پروفیل مشغول هستند. شرکت جهان پروفیل پارس، کارخانجات نورد لوله یاران، فولاد مهر سهند، تهران شرق و فولاد هیربد از جمله برترین تولید کنندگان پروفیل در ایران هستند.

021-45306

با شما تماس میگیریم

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی

بازه زمانی مورد نظر جهت تماس
مشاوره در ساعات کاری 021-45306
محصولات وارد شوید! لیست سفارشات 021-45306فروش و بازرگانی

درخواست سفارش

کیلوگرم
معادلتن

قیمت نهایی بعد از تماس و اعلام کارشناس مشخص می شود.